Gårdagen i text och bilder

Vid 11:00 tog vi en liten promenad, kollade på campingen och vid stranden. På för och eftermiddagen solade jag.

Vid 18:00 tog vi båten... (vet inte vad jag gör för min på bilden, haha)

.. och steg i land på stan

Vi satte oss då på en pub och köpte något att dricka, fanta blev det för mig och öl för de andra

Sedan åkte vi ut till en liten ö. Vi kollade runt där en liten stund, men det fanns inte så mycket att kolla på så vi åkte nästan direkt.
När vi kom hem blev det grillat och kvällen blev trevlig. Nice dag!

I bilen påväg hem


Hela förmiddagen har jag stekt i solen och även tagit ett dopp i havet, 17 grader. Väldigt kallt men svalkande. Skriver lite om mig helg om ett tag. Hej så länge!

En bra fredag

Idag ställde jag klockan på 9, men gick upp 10. Fan va trött jag var.
Då gjorde jag ordning mig och sedan åt lite go saker. Halv 1 började vi cykla till travbanan. Det var skit mycket uppförsbackar och det tog ungefär 30 minuter att cykla. 6-7km var det att cykla.
Vi kollade på hästarna och spelade. Jag vann dock ingenting men de andra. Mina hästar kom sist haha.. Jag har sån tur! Det började också regna jätte mycket så vi fick gå lov att gå in. Men efter ett tag klarnade det upp lite. Vid 17 cyklade vi hem igen. Åkte förbi OKQ8, då köpte jag en JÄTTE STOR mjukglass. Fan va god den var. Jag tyckte att jag var duktig som kunde cykla med den och äta samtidigt. Men efter jag hade ätit upp halva så såg jag en grop. Då fick jag lov att hålla i handtaget med båda händerna. När jag väl kom i gropen kramade jag sönder hela glass struten så all mjukglass fall till marken. Då blev jag ledsen haha.. Cykeln och skon fick smaka lite glass iallafall.

När klockan blev 18.30 åkte jag, pappa och Peter ut med båten. De fiskade och jag körde den. Fast ingen fisk blev det.. Nu väntar jag på mat, det börjar kurra lite i min mage.
Klockan 00.00 ska vi bada badtunna igen för då har det blivit varmt. Mysigt det ska bli att bada när det regnar. Nu orkar jag inte skriva något mer. Men skriver kanske senare, hörs!
GLAD MIDSOMMAR


Trevlig och mysig kväll

Har fått testat köra motorbåten idag. Det var svårt för man styrde liksom själva saken tvärtom. Om man skulle till höger så svängde man till vänster osv. Men kul var det.
Nu på kvällen kom min faster och hennes man, Johanna, Jakob och Maja. Jag och Johanna tänkte göra midsommarkransar. Båda blev fina men också alldeles förstora.. synd. Men istället fick de hänga fint på väggen.
När Johanna, Maya och Jakob åkte hem badade vi andra i våran badtunna för första gången. Fasiken vad skönt det var, 40 grader. Kom upp därifrån för ungefär 30 minuter sedan. Efter det har jag duschat.

Nu ska jag sova, ska upp klockan 9:00 imorgon bitti. Vi hörs mer då kanske.
Godnatt!!!

I Bilen (13:53)

Nu sitter jag i bilen och ser att jag har fått många mer läsare, mycket mer än vad jag brukar ha. Tack vare bloggtrafik!
När jag kommer fram till Hudik ska jag packa upp lite och senare ska jag och pappi köra ut våran båt. Fiska också kanske?? Det var länge sedan jag gjorde. Annars blir väl det någon annan dag. Jag tycker det är ganska så kul, men också långtråkigt eftersom det inte brukar vara jag som får napp... haha.

B i l d  f r å n  f ö r r a  g å n g e n  j a g  v a r  i  H u d i k  m e d  E m s

Tips!


Om du vill ha ett sånt här pogram som kan hjälpa dig att fixa såna här bilder. Då klickar du på denna LÄNK.
(Du måste dock instrallera).

Jag är irriterad!!!

När vi kommer till skolsyster imorse klockan 10:00, då är hon inte där. Vi hade bokat tid idag och hon sa själv att hon inte var ledig. Men hon var visste ledig och nu var hon i dalarna.. Fan, jag som hade ställt in mig på att ta den förbaskade sprutan :( Nu kommer jag att vara tjurig på henne i all evighet.

Nu har jag iallafall packat klart här hemma hos mamma, det är bara lite saker hemma hos pappa som måste packas också. Men det går fort. Sen ska jag sola en stund. Klockan 14:00 börjar bilen rulla till Hudiksvall. Jag lääängtar för det kommer bli så mysigt där uppe de här dagarna!
Nu skiner sooolen och jag tyckte att jag hörde någon ropa " SKYNA DIG UT NU". Så jag drar väl. Hej så länge!

Just nu ..(01:45)

..ligger jag här och kollar lite på tv, lyssnar på musik, skriver de här inlägget och oroar mig inför sprutan imorgon.. Jag har redan tagit den en gång förut och det gjorde ont. Brukar aldrig vara rädd för sprutor eller tycka att det gör ont men den här sprutan gjorde det. Det kändes i hela armen. Hoppas att det inte gör lika ont den här gången, men tror nästan att det gör ondare eftersom att nu vet jag hur ont det gör och då kommer jag vara spänd. Men tror jag kommer ut levande iallafall ;-)

Nu ska jag snart gosa ner mig under täcket. Ska upp tidigt imorgon, 9:00!! Vi hörs efter jag tagit den elaka sprutan...
Natti Natti! Puss

Bloggtrafik.nu

Om du vill ha fler läsare till din blogg. Gå då in och bli medlem här.
Statistiken ökar på direkten!


Solig Onsdag!

Nu är vi hemma igen. Har badat nästan hela dagen. Snart ska jag käka och efter det duscha.
Sedan ska jag, Leo, Vanessa och mamma gå ut och fika. Imorgon bitti ska jag ta spruta igen mot livmoderhalscancer. På eftermiddan åker jag till Glada Hudik. Jag hade inget roligt att berätta men kände att jag fick lov att skriva lite iallafall. Vi hörs senare ikväll!!

Nu sticker vi och badar!


Silica


De här tabletterna ska jag börja äta. 2 tabletter 2ggr om dagen. Ska tydligen vara bra för hår, hud och naglar. Får se om detta hjälper.

En solig måndag

Har inte så mycket att säga om dagen. Mamma väckte mig halv 12 ungefär. Då åt jag frukost och sedan åkte vi ut till ängsö. Där solade vi och hade det mysigt.
När vi kom hem blev det mat hemma hos systern min, efter vi var mätta åkte jag, mamma och fia till hälla. Först gick vi lite inne på hälla shopping. Sedan gick vi in till maxi. Köpte två filmer. En av de var "Allt för min syster", den såg vi också nu på kvällen. Den var rätt så bra, sorlig....
Imorgon åker vi till ängsö igen. Det var inte så mycket folk där, så det gillar vi! Efter klockan 14:30 var vi helt själva där.

"smakprov"


Fridan

Mallan

Meeee

Nu går jag och lägger mig. Det har varit en jobbig kväll.. God natt!

Min helg

Dålig uppdatering som vanligt... I fredags mötte jag tjejerna utanför affären halv 6. Vi gick in och köpte grejor som vi skulle ha under kvällen. Sedan gick vi alla hem till min pappa och började laga mat och gjorde fruktsallad. Maten blev kycklingben (som malin säger), klyftpotatis, sallad och bearnaisesås. Riktigt smarrigt blev det iallafall! När allt var uppätet och alla blev mätta så serverades det fruktsallad och glass. Vi satt och pratade hela kvällen och hade det jätte skojigt. Det står mer om kvällen på mallans blogg. Jag och Ems följde med Jullan och Mallan hem. När jag och Emma kom hem (ca 01:30) drack vi te och sånt. Nice!!

Igår
 vaknade jag och Emma upp 12:00 ungefär. Då gick vi upp till balkongen och åt frukost. Sedan gjorde vi oss redo för att ta bussen in till stan. Vi hade tänkt åka med elba båten till östra holmen. När vi kommer dit står det att den ska gå varje dag 25 över. Vi satte oss brevid och väntade, men ingen båt gick. Istället gick vi lite längre bort och satte oss vid vattnet. Vi åt vårat fika och hade det skita mysigt. Efter att ha setat där någon timme gick vi och kolla när bussen gick. Den skulle gå om 40 minuter, då gick vi till skrapan och åkte hissen upp och ner. Haha, vi åkte säkert 100 ggr. Kul var det.
När jag kom hem vilade jag lite. Sedan åkte jag hem till Fridan med Mallan. Vi satt vid datorn och åt popcorn+smält choklad. När klockan var 00:30(?) kom vi på att vi ville sova över. Vi började då sminka oss och ta massa kort. Haha normala tjejer.

Idag
vaknade vi 12:00 av alarmet som ringde. Då gick vi upp och käkade frukost. Började sedan sminka och fixa oss. När vi var klara gick vi ut och tog lite mer kort.

När jag kom hem lekte jag lite med Vanessa, Leo och hans kompis. Vi spelade spel. Sedan gick jag hem för att börja städa, efter det åt jag mat. Efter att jag proppat i mig mat i magen gick jag hem till syrran och där åt vi rabarberpaj och vaniljsås. Väldigt gott. Nu ska jag bara ta det lugnt och försöka att logga in på min msn som inte funkar just nu... Får ryck snart :-( 

Tack ALLA tjejer för dagarna! Ni är helt underbara, verkligen♥

En bild på mig och Ems från igår, love you.

Torsdagen 17 juni

Somnade väldigt sent igår, vid 4:30 tiden.. Inte bra, men för tusan. Det är sommarlov!
När jag vaknade idag (11:30) såg jag att det var fint väder. Fast jag hade ingen lust att gå upp ur sängen för jag var grymt trött. Efter ett tag slöande tog jag mig ut i solen. Låg ute nån timma. Gud vad skönt det är. Men det skulle ju inte sitta helt fel med en solkompis. Det är så himla tråkigt att ligga där själv. Men radion underhåller mig. Pappa håller på att grilla just nu, min mage skriker efter mat.

Imorgon har jag hört att det inte ska bli lika fint väder, kanske till och med regna på dagen och 14 grader. Men på kvällen skulle det bli uppehåll men fortfarande 14 grader. Hoppas att det inte regnar på kvällen när vi ska ha tjejkväll! Men regn kan vara mysigt det också...

Har försökt att fixa bloggen lite och jag kan säga er att det går inte speciellt bra. Från något fult till något ännu fulare. Vet inte hur jag vill ha den. Det ända jag vet är att jag vill ha själva texten (inläggen) bredare. Har tagit hjälp av www.designadinblogg.se men hittar inte hur man fixar det. Om det är någon människa som läser detta och som kan fixa denna sak, så skulle jag bli väldigt glad om den personen skulle vilja hjälpa stackars lilla tröga mig..
Vi hörs senare jao!!!


Onödigt inlägg

Detta inlägg skriver jag bara för att vara snäll mot min kära kompis Frida som har tråkigt och vill läsa något! Så jag har ingen aning om vad jag ska skriva nuuu. Jo, jag och några tjejer har planerat att vi ska grilla på fredag och ha det super mysigt. Vi får se hur vädret blir bara, hoppas att det blir bra. Annars får vi väl fixa maten i köket. Jag har haft ganska så tråkigt nu när jag har varit sjuk och jag saknar mina kompisar så himla mycket så en tjejkväll behövs verkligen!!! Många tjejkvällar måste vi ordna nu i sommar och bada hela dagarna.
Det blir superduper. Hmmm.... vad kan jag mer skriva??? Mina vänner är de bästa i hela världen, jag LOVAR DIG. Ingen har lika bra vänner som jag har. Vi är ganska så olika men håller ihop iallafall, vi är starka tillsammans liksom. Ni fattar jao. Nej Frida nu har jag inget mer att skriva. Förutom att jag älskar er mina kära vänner, ni är helt underbara och jag hoppas att vi alltid kommer stå varandra så här nära som vi gör idag.
KYSSAR


Några veckor gammal bild på mig och Fridan. Vi gillar glass JAO!!!

Sommarväder


En solig dag idag. När jag vaknade gick jag ut och solade, för jag kände mig lite bättre med sjukan.
Läste SOLO som jag inte hann läsa igår innan jag somnade, så då passade jag på att läsa den då istället. Tog bussen 15:45 till stan, där mötte jag mamma. Vi köpte med oss sallad från Vivaldi och åt hemma. Herregud vad hungrig jag var då... Nu har jag ont i huvudet som tusan, ska gå och ta en alvedon eller något sånt nu!
Hörs senareeeeeeeee, bye.

Jag&Sötnöten♥


Tisdag - En dag med mallan

Jag och Malin hittade lite grejer på stan idag. Ni får se bild senare.
Vi åt mat på spicy hot, det är alltid lika gott. Innan vi tog bussen hem sprang vi in på godisaffären och ni kan nog gissa vad vi köpte ;-)
När vi kom hem kollade vi på en skräckfilm hemma hos mig. Vi båda hade sett den förut, men ingen av oss kom ihåg slutet.
Nu ska jag kolla lite på tv och snart lägga mig i sängen. Ska inte sova ännu men ska lägga mig och läsa lite bloggar och sedan SOLO som jag fick hem idag. Imorgon hoppas jag på fint väder och att jag kan vara ute!


Nu drar jag iväg ner till stan!


Jeans - Zara
Skor - Kappahl
Tröja - Ginatricot
Solbrillor - Bikbok

Jag kände mig lite bättre imorse när jag vaknade. Inge feber iallafall. Så nu hänger jag med Mallan ner till stan. Båda vi är jätte shoppingsugna, så jag hoppas att vi hittar något fint. Ligga i sängen en hel dag till hade jag verkligen ingen lust med, för det har jag gjort i 3 dagar nu. Nu ska jag fortsätta äta min frukost, sen ska jag skynda mig till bussen. Vi hörs när jag kommer hem!

Måndag - Fortfarande sjuk

Är väldigt dålig på att uppdatera eftersom att jag är sjuk och har därför ingenting roligt att berätta. Har bara försökt att friskna till lite idag, har kollat på två filmer och druckit massor med honungsvatten. Resten av dagen har jag setat här vid datorn. Imorgon hoppas jag på att bli lite bättre, eftersom att på onsdag har jag hört att det ska bli bra väder och då vill jag vara ute och steka!!! haha.
Nu ska jag fortsätta att ha min ritkonveration med emma på msn. Ha det så bra så länge.


Söndag

När jag vaknade idag kände jag mig bätte. Jag duschade och cyklade sedan hem till min mamma. Där städade jag trappuppgången, mamma hjälpte mig. Tack!
Efter vi var klara gick vi ut till Fia och Leo. Åt annanas. Sedan åkte jag tillbaka hem till pappa. Då städade jag lite i mitt rum och bytte sänglakarn och sånt. Inga sjukbacieller ska få finnas. Har nyss kollat på Bring it on som gick på tv. Nu ska jag kolla påTop Model och kl.21 börjar Prinsen och jag på kanal 3. Skriver senare. Puss&Kram

Ny söt bikini&skor....

som är från Kappahl.

Bikini överdel + underdel
pris: 129:-
 + 99:-


Skor
pris: 299:-


Jag Är Sjuker

Harklar mig och nyser gör jag ungefär hela tiden. Har ont i halsen och i huvudet, förkyld och lite feber. Detta sommarlov kunde ju ha börjat lite bättre tycker jag.

Egentligen skulle jag hem till min syster på eftermiddan där min släkt på min mammas sida skulle befinna sig så att vi skulle kunna fira henne. Men det gick ju icke eftersom att jag är sjuk och har ingen lust att göra mig iordning och sånt.
Nu på kvällen skulle jag hem till min kusin som också har fyllt år, men kunde inte följa med dit heller. Har legat i sängen hela dagen. Kollat på tv och setat här vid datorn. Om jag fryser tar jag täcket runt om mig, men då blir det för varmt och när jag tar av mig det blir de för kallt. Vad tusan ska man göra??? Hatar detta, jag vill bli frisk nu!

Ikväll kl. 21:00 ska jag iallafall se på filmen "Wedding daze". Den går på kanal 3.
Vet inte alls om filmen är bra, men kan lika bra kolla och se fall den är det. Har iallafall ingenting att göra denna tråkiga lördag.

Jag hoppas att allt är bra med er där ute, eller iallafall bättre än vad det är med mig. Jag kan ju säga att det inte är så himla skoj att vara sjuk på sommarlovet.
Nu ska jag, datorn och tvn umgås lite mera. Skriver snart igen, får säkert jätte tråkigt. Puss&Kram


Nu: Frukost


Fredag

Vaknade med ont i halsen, förkyld och ont i huvudet. Först tänkte jag bara ta denna regndag att ta det lugnt.
Men efter ett tags tänkande så hade jag verkligen inte lust med det, för de är ju många som tar studenten. Istället åkte jag med Malva och Emma till stan och kollade. När jag kom hem åt jag och efter en stund kom Emma hem till mig. Vi bastade med hårinpackningar. Men det blev för varmt efter vi köttat på med massa vatten så vi gick ut. Vi fixade oss och jag beställde kebab. När vi var klara gick vi till pizzan och hämtade den. Tog med den i bussen till hökåsen där vi kollade på pojkarnas fotbollsmatch. De vann med 8-0!! (Nr3 i andra laget var så jädrans snygg) haha...
Efter att vi tagit bussen tillbaka hem så väntade vi på att Max och Robin kunde leke med oss. Vi satte oss sedan i lekberga, där pratade vi och planerade. Niiiiice!
Nu börjar jag få lite ont i huvudet igen så jag ska snart sova. God natt

Det Underbara Sommarlovet Är Här

Emma kom imorse. Jag fixade mig lite och när klockan var lite före nio tiden kom Mallan och hennes fader för att hämta oss. Vi åkte förbi Frida också.När vi kom fram till kyrkan stod vi och pratade och tog lite bildeeeer. Ungefär 9:15 fick vi gå in. Präsen pratade lite och våran rektor med, vi sjung några sånger också. Efter att suttit ner ett tag var det äntligen slut. Alla sprang ut och där väntade betygen på oss. Är faktist nöjd, 5 G&12 VG. Lite bilder på klassen blev tagna under tiden också. Nu när vi var klara åkte vi hem till oss själva, men efter ett litet tag kom Frida, Malin, Emma och Malva hem till mig. Fast vi gick hem till Frida nästan direkt. Där hoppade vi studsmatta, spelade kubb och fotboll. Halv 12 gick jag hem och väntade på min mormor, morfar och kusin skulle hämta mig. Vi åkte sedan till björnön och åt middag där. Mycket trevligt och gott!
När alla var mätta åkte vi och handlade jordgubbar och glass mm. och när vi väl kom hem så åt vi opp allt. Busade lite med kusinen min, eller hon med mig mest. Haha Emmme, nästa gång vi träffas PASSA DIG höhö..
Mamma kom och hämtade mig efter ett tag. Då åkte vi till hälla en snabbis, köpte en ny bikini och skor. Min mamma är den bästa i världen.. jag lovar!!! Vi köpte även present till min älskade storasyster. När vi kom hem blev det grillat hemma hos henne. Grattis på födelsedagen! ♥
Åkte sedan hem till pappi. Duschade och sedan började favorit pogramet VD. Efter det blev det jordgubbsätandet nr2 haha. Nu ligger jag i sängen och funderar.... lyssnar på musik och pratar med Mallan på msn. Första dagen på sommarlovet&den blev bra. Hoppas nu på att alla dagar på sommarlovet blev lika bra. Lika fint väder som idag också, men det blir de nog inte tyvärr.

Lägger upp lite fler bilder under tiden. Hoppas att ni har orken att vänta hihiiiii.


klänningen - ginatricot

Heeeeeej

Sitter nu i min säng hemma hos pappa, kollar på mtv och sitter även här vid datorn som ni kanske förstår.
Fick värsta beslut ångesten idag när jag var hemma hos min syster. Jag ska ha en klänning på mig imorgon som är vit (ni får se imorgon) och till den hade jag tänkt ha mina svarta skor, men när jag kommer hem till henne så gav hon ett förslag att jag skulle ha vita skor. Fick testa ett par vita skor som hon hade i garderoben.
Stod säkert i 30 minuter och tänkte på vilka skor jag skulle ha haha. Ingen av oss kunde säga vad som blev snyggast. Tillslut fick jag fråga Christian (hennes kille) om vad han tyckte, han sa direkt "de svarta, för dom passar du bäst i" och så blev det bestämt. När jag kom hem till pappa lockade jag håret, så nu behöver jag bara förbättra det lite imorgon bitti.
Ingenting bra på tv ikväll heller vad jag vet så jag sitter nog framför datorn hela kvällen lång.....
Skriver kanske senare, annars får ni sova så gott! :)

Den 9 Juni 2010

Detta var sista skoldagen och jag är hemma nu. Både tråkigt och skönt.
Vi körde brännboll på ip, efter det hoppade vi i vattenspridare haha. Det var vatten som skulle vattna gräsmattan. Vaktmästaren blev jätte arg när vi lekte där. Kom hem ner blöten och nu sitter jag och dricker te.
Ska snart gå hem till systern min och fråga fall jag får låna hennes locktång, för med min locktång ser det så tillgjort ut. Alla 8: or ska vara vid kyrkan 9:05 imorgon. Det håller nog på i 1 h ungefär.
Fasiken vad jag kommer sakna min underbara klass. Men vi får försöka träffas lite under sommarlovet.
Nu är mitt te slut, men ska hämta en kopp till.

Visst ser det himla kul ut! Vi blev inte nå blöta alls....

Sitter I Datasalen

Som sagt så befinner jag mig just nu i datasalen. Vi har städat våra skåp och fixat lite.
Kl.12:00 börjar vi igen, då har vi brännboll. Vi ska möta klass 8A alltså kommer vi vinna.
Nu måååste vi dra! Ha en bra dag!

P.s Malva är en söt prick:blush:


..............

Dagens humör: Just nu, glaaaaad
Dagens borde: Plocka undan kläder på mitt golv
Dagens frisyr: Toffs
Dagens Smycken: Ringar
Dagens smink: Bara mascara
Dagens klädsel: Shorts, t-shirt och underkläder (Se bild)

Dagens planer:
Först skolan
Dagens vill ha: Pengar och sommarlov
Dagens längtan: Sommarlovet, bara 1 dag kvar nu.
Dagens frukost: Banan, linfrön och yoghurt (Se bild)

Dagens tråkigaste:
Städa i skolan
Dagens roligaste: Antagligen klassen

Blogg.se var svårare än vad jag trodde

Nu har jag suttit med denna blogg i några timmar. Min bvän, Malin, hjälpte mig mycket också, tack gumman!
Jag kände för att byta till blogg.se eftersom att jag tycker att blogspot är så himla ful. Svårt att fixa fin också. Inga fina mallar och sånt. Hade fixat detta bra först, men sen råkade jag förstöra och nu orkar jag inte fixa om igen. Men nu MÅSTE jag stänga ner datorn och dejta kudden istället.
Fortsätter mer med detta imorgon. Då har jag all tid i världen (nästan)...
Sweet Dreams

RSS 2.0