INTE VILKEN FREDAG SOM HELLST


Jag har tagit hål i naveln!!!! Det är bara de jag orkar skriva. Puss

H&M summer


Svar på kommentarFörlåt för att jag inte svarade på din förra kommentar..
Och förlåt för att jag inte kan ge dig något tips på vilken typ av tång eller något som du kan använda dig av. Grejen är att jag duschar håret, gör en in/utåtbakad fläta och sover med den tills morgonen när jag vaknar och tar ut den! Svårare än så är det inte. Dock är det så att alla olika hår och alltså blir det inte lika lockigt för alla, men isf kan man göra två in/utåtbakade flätor :-)

Lycka till!


Header

Denna header är så otroligt ful, jag vet. Gjorde den bara för att jag skulle ha någon för tillfället då liksom, men den har fått stanna där.. Ska nog snart ta tiden till att fixa en snyggare!
Fast nu ska jag få i mig lite mat i magen och sedan sätta mig framför den älskade so'n. Vi har prov på fredag och det känns som om jag inte kan någonting.

Jaja, slut på snacket.. Bye

Min söta lilla ängel


Igår var jag på min systers dotters dop, moster&gudmor är jag åt denna söta unge! Vilken tur jag har!


1 vecka sen sist..

Blääää fy, på dig elin!

dagens outfit igår.
lila klänning- topshop 199:-
halsband- glitter 299:-
och svarta läggings från gina som inte syns...


Måndag 19:11

Denna natt var ingen rolig natt.. vaknade två gånger av att jag drömde mardrömmar, en gång av att jag fick panik för jag trodde att jag hade försovit mig och en gång av att jag blev jättetörstig(?) haha störd tjej.

Skoldagen var helt okej. Slutade halv 4, men dagen rullade på rätt snabbt ändå.
Efter skolan blidde det plugg, har bildprov imorgon. Jippie... Måste nog kika igenom det lite mer nu ikväll! Några i andra klasser sa att det var svårt hm..

Nej, min mage skriker på mat och läxorna skriker på mig. HJÄLP! Bäst att jag rusar iväg! Tjingeling

God morgon!


Hoppas ni har sovit gott. Själv har jag gjort det även fast att jag fick lov att ställa klockan på 11.00.
Just nu håller jag på att få i mig lite frukost. Sedan måste jag slänga på mig lite rouge och mascara, och kläder förståss.

B E S T R O N G.


Man lär sig efter sina misstag.
Och misstagen gör jag om och om igen. Saken är den är att jag inte förstår vad jag gör för fel eller vad som är felet på mig. Något borde det vara efter alla dessa gånger...

Varje gång har det känt som en svart tung sten har lagt sig över mitt hjärta. Men denna gång ska jag vara stark. Ingen hjärtlös människa ska få mina tårar att rinna ner från mina kinder, ingen ska göra att jag känner mig världelös, ingen!

Drömmer mig bort. Thailand del1


Något problem är det för de går inte att ladda upp nå mer bilder. Mer kommer någon annan dag!

FLYTTA

Jag, min pappa och hans tjej ska flytta. Vi ska sälja huset som min pappa har byggt och som jag har bott i sen jag gick i förskolan.
Det känns både roligt och tråkigt att lämna detta hus. Jag trivs så bra här, men endå ska ska det bli roligt att upptäcka ett nytt ställe. Som tur är så flyttar vi inte ifrån denna stad, utan bara in till stan i en jättefin lägenhet utmot vattnet.

Imorgon är det visning på vårat hus och jag har städat som en toke! Jag gick upp 11.00 och började städa vid 11:15. Rensat papper och saker, dammat, plockat, dammsugit och torkat. Var klar efter nästan 5 timmar. Vilken tid det tar! Tur att jag bara har ett rum att städa säger jag bara!
Efter städningen så var det dags att göra lördagen ännu roligare... plugga. Ingen lätt start på skolan här inte, vi började med att få läxor i spanska, engelska och prov i bild den här veckan som kommer.
Ett väldigt onödigt och tråkigt prov som handlar om konsthistoria eller något..

Ahja, har pluggat lite idag och det får räcka! Det är ju trotsallt en lördagskväll och då behöver man inte plugga så himla mycket. Efter pluggningen tog jag ett bad och tvtittning. Det gick någon bra film på 5, men kommer dock inte ihåg vad den hette.

Tänkte vara snäll nu och uppdatera er så mycket som det går eftersom jag har grejer att skriva nu. Bäst jag passar på! Det låter väl bra? Puss


Tänkte lägga av... men ångrade mig

Jag har inte bloggat på en månad och några dagar... och inte saknat det ett endaste dugg heller.
Men nu när jag har väldigt tråkigt och när jag börjar kika runt på folks bloggar känner jag saknaden lite faktiskt. Saken är den att jag tycker att det är tråkigt för att det känns som att jag skriver till, ingen, mig själv bara.  Tråkigt, men men..

Nu är det nytt år! och jag ska försöka blogga så mycket som jag kan och vill. Ska inte ge upp bloggen i första taget.

Jag har ju varit i Thailand också. Det var hur underbart som hellst. Naturen, människorna, allt var toppen. Även fast det var väldigt regnigt första veckan! När jag kom hem från Thailand hade jag lov i 10 dagar. Och jullov betyder rea, rea betyder shopping. Jag ska alltså försöka visa er smycken, kläder och massa skit som jag köpt på mig den senaste månaden hemma och i Thai.


Dagen före nyår kom jag hem. Helt slut efter en flygresa på 14 timmar.
Men körde på nyår med mina underbara vänner ändå, vad kan hindra mig liksom..? (Sova kan man ju göra i deras knän, haha) Fina raketer och skål vid tolvslaget!


Jag är tillbaka om 5min!

RSS 2.0