31Augusti

Efter skolan idag gick jag och Mallan hem till mig. Vi åt mellis hihi och satt vid datorn.
Sedan kom vi på att vi skulle åka ner på stan och kika lite. När vi var påväg hem till Mallan för att hämta pengar där träffade vi på Emsan. Hon skulle också ner på stan så vid 16:10 tog vi bussen.
Vi gick och kolla i alla affärer, sedan gick jag och Mallsing till spicy och käkade god mat där. Efter ett tag kom Emman och gjorde oss sällskap. Men vi gick nästan direkt och köpte munkar som vi åt påvägen hem i bussen.

När vi var framme i hålan så följde Malin med mig hem. Jag satte mig i badkaret och hon satt brevid. Det hela avslutades med att hon satt och försökte pricka vindruvor i min mun haha!

Nu sitter jag och kollar på Fångarna på fortet. Kuljul. Puss


30Augusti

Skolan var helt ok. Slutade 14:30 istället för 15:30 för att våran spanska lärare var sjuk eller "skolkade".
Gick hem och åt macka/kika på tv'n.

Efter några timmar kom mamsen hem. Då käkde vi mat och sedan gick jag med Emsan på en promenix. Vi gick till hökåsen och lite där, sedan gick vi tillbaka. I 2 timmar var vi ute och gick. Skön luft och skön tjej!
Kan det bli bättre??? Nix pix. När jag kom tillbaka hem igen gick jag över till Fia där min mamma befann sig. Drack saft och satt där och pratade ett tag.

När jag kom hem därifrån kom jag på att Fångarna på fortet hade börjat. Så jag kollade lite på de och sedan på Time out. Men i reklamen kom jag på att vi fick no läxa idag tills på torsdag. Så kunde lika bra göra klart den så slipper jag göra de imorgon. Lite klurigt enligt mig dårå..

Nu ska jag gå och lägga mig. Blev trött efter att gjort läxan. De är bra de!  
God natt


20:03

Jag var som sagt på marknaden med Mallan&Ems. Det fanns inget roligt där, men vi köpte var sin flottig våffla med sylt och grädde. Mums fillibabba!
För att vara duktiga flickor och gå bort våfflan lite, så tog vi våra ben och gick med de enda till mc'donalds vid stenby. Jag måste ju säga att vi inte hittade dit direkt, vi gick lite fel ibland hihi..
Men tillslut kom vi fram. Köpte Milkshake och satt där och pratade. MYS! Vi tänkte vara ännu mera feta sååå innan vi gick ut därifrån så köpte vi en hamburgare var som vi tog med oss höhö. Vi gick till hökan, sedan orkade vi inge mer. Malins mamma kom och hämtade oss.

Detta ska jag göra ikväll: Gå hem till syrran ett tag, fixa min garderob (fortfarande kläder överallt), duscha, mys i soffan med en stor kopp te och kanske macka. TV medans.

DagensOutfit


Köpte tröjan igår. Den är från H&M.


29Augusti

Nu har jag uppdaterat väldigt mycket tycker jag. Så sista blir nu, på ett tag iallafall.
Jag ska plocka upp alla mina kläder från golvet, städa och sedan fixa mig. Vid 13:30 ska jag, Mallis och Ems åka ner till marknaden och kika lite där.
När jag kommer hem ska jag antingen springa i spåret eller gå en prominix med någon trevlig människa.
Nu har jag rätt så bråttom om jag ska hinna göra allt på 2h. Tror inte jag kommer hinna, men jag ska skynda mig nu som sagt. HEJDÅ! Vi höres!

Bilder från igår


Smarrigt käk


Stockholm, Globen.

Igår gick jag upp 9:30. Då blev det tv, frukost och sedan gjorde jag och min mamma oss redo för att åka och hämta min moster och mormor.
När vi alla satt i bilen åkte vi vidare till centralen där vi tog bussen till Stockholm. Vi kom fram vid 13:00 tiden. Då gick vi runt och shoppade vid globen. Dock var det bara jag som shoppade, en tröja och skor (ni får se senare).
Vi åt mat och köpte glass också. När klockan började bli 17:30 så började vi dra oss mot globen. Vi satte oss ute på något ställe och tog något att dricka. Allt folk som satt där skrek till varandra när de pratade, de lät som i ett kråkbo.

Sedan gick vi där ifrån och satte oss på våra platser. Efter ett litet tag började de. Jag har inte sagt vad vi skulle titta på än kom jag på nu, haha.
Det var iallafall massa artister som sjöng.

När vi kom ut från globen var alla nöjda. Vi försökte leta efter bussen och hittade den efter ett litet tag. När vi var tillbaka vid centralen igen var kl. 00:20.

(Jag ska ladda upp bilder snart. Ska äta frukost först)
Men lite bilder på gårdagens outfit kan jag väl bjuda på!

Fredagsmys

Kortfattar fredagskvällen med ett ord,mysig.


Godernatter

Nu tror jag att det är dags för mig att säga god natt.
Imorgon har jag sovmorgon!!! dock bara till 9:00. Men det betyder att jag kan gå upp 40 minuter senare än vanligt. Det är inte illa de inte.

Vi ska cykla/gå till gropen, men det kommer säkert att regna och hur kul är de då på en skala att vara där på morgonen till lunch? Förstår egentligen inte varför vi inte lika bra kan få vara hemma och sova istället. Man lär sig väl ändå inget utav att vara i gropen, eller kanske de som badar. De lär väl sig att simma bättre, men inte vi som inte ska bada..

Äsch, slut på klagandet! Nu ska jag lägga mig med min lilla ipod och lyssna på musik.
Får se om jag lyckas stänga av den INNAN jag somnar. Igår råkade jag somna med den och vaknade kl.3:00 av att jag hade hörlurarna runt halsen. Ojsan..
GOD NATT MED ER 
SOV SÖTT
 

Hemma från stan

Det har jag varit ett tag nu, men iallafall liksom hihi.
Kom hem med två kassar. En från Bikbok och en från Glitter. I påsarna befann sig en ring (se bild i inlägget innan), ett halsband och en tjocktröja.
Det blidde inga skor idag. Får bli nästa gång jag är på stan.

Nu lite senare på kvällen har jag varit ute på en liten promenix med pappa och biggan. Har också sett på tv och sutti här vid datorn. Chilledille!

Vet ni vad jag börjar märka nu?
Att min sak där man klickar (hmm.. hur ska jag förklara de här?).. alltså jag har en bärbar dator och de betyder att jag inte har någon mus som man klickar med utan att jag har en sak som är fast i datorn. Ni fattar säkert inte haha. Men den går typ inte att trycka på.. Jätte drygt.


Ring från Glitter

Just nu ville jag bara dela med mig av den grymt snygga ringen jag köpte idag på Glitter.
Den kostade 139 kronor, om jag kommer ihåg rätt.


Imorse

Hade tråkigt imorse så då tog jag lite bilder, såklart. Men nu måste jag säga.. HAR BRÅTTOM! hejdå

13:06

Nu är jag hemkommen från skolan. Kan säga att muntliga reovisningen inte gick bra, inte alls..
Vi har iallafall inte några mer läxor denna vecka så nu blir det en runda på stan med Emsan. Ska ta nästa buss så jag har lite bråttom nu.
Fast nää det har jag inte egentligen kom jag på. Det enda jag ska göra är att sätta på mig skorna. Bussen går inte förrens om ca 40minuter.
Vi får se om jag kommer hem med ett par dojjor. Mina börjar bli förstörda!
BYE

Sweet dreams

Nu befinner jag mig i min varma och sköna säng. Ska faktist stänga av datorn efter jag skrivit detta inlägg. Känner mig lite trött i ögonen, men jag ska njuta av att bara kunna ligga i sängen ikväll. Det behövs. Ska ha lite musik i öronen också. Vem vet... jag kanske har somnat om 1 timme.. hoppas det.

Väldigt trött och uttråkad tjej..... som nu säger god natt.

25Augusti

Gick hem till Malin efter skolan. Vi gjorde våfflor, eller vi försökte med det iallafall. De blev brända haha.
Hon spelade gitarr och sjöng, satt vid datorn och sådärnt. När jag kom hem till pappa åt jag kvällsmat och sedan började jag plugga lite. Har sutti i 1 timma och fattar typ lika mycket nu som jag gjorde innan, alltså inte mycket..
Jag tycker inte detta ämne är nå roligt. Imorgon bitti ska vi ha muntlig redovisning i liten grupp. Det skulle ta 1h ungefär. Undrar hur det kommer gå, haha.

Efter det skulle vi tydligen se på film resten av dagen fram tills 14? Värt...
Nu sitter jag iallafall nyduschad i soffan och kikar på Fångarna på fortet. I nästa pause ska jag göra lite te och gosa ner mig i soffan med mitt täcke höhööö.

Nu räcker det för min del! Kanske skriver liiite senare.
Annars, god natt med er.

Jag älskar mina underbara favorit tjejer


God natt med er

Nu har jag försökt att ladda upp en bild ett antal gånger. Men det går inge bra, eller det går inte alls.
Tänkte inte skriva så mycket. Bara att jag börjar bli lite trötter och ska gå och sova nu. Börjar som vanligt 8:20 imorgon. Så klockan står på 7:00. Sovmorgon då! heheh.....
Nej, nu ska jag släcka lampan. Eller nej, stänga av datorn och sätta tv'n på timer. Näjsigt

24Augusti

Andra dagen i skolan är avklarad. Vi har jobbat med so hela dagen fram tills kl.13 för då fick vi sluta.
Det regnade nyss ruper mycket, de bara vräkte ner. Men nu ser det ut att bli lite finare. Så lite senare drar jag antingen med mig min syster ut och går eller någon annan.
Nu är jag hugrig som tuuuusan, min mage skriker. Ska klaga lite mer, är kissnödig. Nu ska jag göra något åt saken! toan nästa! haha.

Sticker iväg till skolan nu


väska,skjorta-ginatricot tshirt-h&m

haha så snygga bilder
Har inte fixat håret någonting, bara sminkat mig. Var och är himla trött.
Den här veckan i skolan har vi teamavecka. Vi ska prata om mellankrigstiden, så jippie!

Första skoldagen

Nu är första skoldagen avklarad! Fasiken vad trött jag var imorse.
Vi fick några papper och vårat ny rätt så bra schema sedan fick vi gå hem. Jag åkte med Malva, Frida och malin till stan.
Vi kikade runt lite och käkade på Spicy hot. Alltid lika gött.

Efter att jag varit hemma en stund så bestämde jag mig för att dra mig ut på en promenad. Gick förbi min syster för att höra fall jag kunde få lite sällskap med henne. Men hon skulle handla, istället fick jag med mig lilla Vendela.
Ringde och hörde med Malin fall hon ville följa med på en runda med barnvagnen och det ville hon väldigt gärna.
Vi gick också förbi Frida och pratade ett litet tag. NÄJS

Nu ligger jag nyduschad i sängen och ska nu kika på något pogram på tvn som slutar kl.23 antar jag.
Efter det ska jag förska att sova. Men det kommer inte att gå som planerat eftersom att jag inte har somnat så tidigt på över 2 månader.
Men det är värt ett försök! God natt

Den 22 Augusti 2010

Nu är sista kvällen på sommarlovet här. Istället för att sitta och deppa i soffan med en tår i ögat så åker jag med mina favorit brudar till bellevue och spelar bowling. Sedan köper vi pizza och myser. Det kommer bli en mycket bra kväll tror jag!
Fast det blir de ju alltid när man han dessa brudar nära sig.

Mamma frågar fall jag ska med ut och gå en sväng. Så jag hänkar! och sedan blir det stressfixning.
Vi hörs senare


Ska man köpa en snygg mössa till vintern?

Tror inte jag ska göra det inköpet. Jag passar inte alls med att ha någonting varmt på huvudet.. men vem vet.

Skolan börjar om 1 dag


Ny har jag duschat och fixat mig lite fräschare. Tanken på att skolan börjar om ungefär 1 dag gör att jag ser ut som på bilden! hah.
Nu ska jag skära upp lite melon och sedan se på någon bra film hade jag tänkt.
Ha en toppen kväll tjejer&killar

Den 21 Augusti 2010

Idag fick jag lov att gå upp halv 11, eller jag gick upp tjugo i 11 för jag var tröttare än en liten myra..
Drog på mig några sköna kläder och stack iväg hem till systern min. Hon skulle på bröllop idag så jag tänke vara snäll och locka hennes hår. Det tog ungefär 1 timma. Då följde Leo med mig hem.
Vi åt mat och han började kolla på Pippi, men nu sover han. Snart ska han bli hämtad av sin farbror.
Vet inte vad jag ska göra då, men ingenting skulle jag tro. Är trött som tusan idag. Så det blir nog bara en slappkväll med god mat och liknande. Men det tycker jag låter bra :-)

HÖRS

GRÖNALUND

Jag vet, jag uppdaterar jätte dåligt. Inte bra!
Men nu är jag iallafall frisk. Det är jätte bra. Så igår följde jag med Malin, Frida och Malva till grönalund.
Vi tog tåget som gick några minuter före 12. När vi gick på hittade vi inga platser så det blev lite krångel och sånt med den tjuriga tanten som jobbade där haha. Nä, men vi satte oss på golvet till sist.

När vi kom fram gick vi till Mc'donalds och käkade. Sedan drog vi oss vidare till färjan som vi tog till grönalund. Vi fick stå i kö en liten stund för att få åkband, men sedan stod vi först i kön för att komma in.
Sedan började vi åka i alla roliga karuseller! Vi köpte våfflor med sylt+mjukglass. Efter vi var lite mätta i magen åkte vi ännu mer karuseller. Vid 8 tiden gick vi och köpte tacos. Ingen var jätte hungrig så vi hade nästan allt kvar på tallriken, hah.

När vi hade en halvtimme kvar där inne så ställde sig jag och Malva i kön till Insane. Jag var hur nervös som hellst när vi stod där. Vi började prata med någon tjej i kön som berättade hur man satt fast och hur karusellen var. Men blev inte direkt lugnare när hon sa att förra gången hon åkte så var hon upp och ner hela tiden.
Efter ungefär 15 minuters väntan så fick vi sätta oss.
Jag sa till han som jobbade där "Vilken sida är värst att sitta på?"
Han svarade "Den" och pekade på den till vänster.
Jag satte mig på den högra sidan och när han hade spänt fast mig och jag skulle åka iväg så
sa han "Nej, den som du sitter på är värst".
 
Blev väldigt lugn då!!! Eller inte. Jag skrek innan vi ens hade börjat snurra liksom. 
Jag sa till Malva "De här var ju inte så läääääää" sedan var vi liksom upp och ner och jag hade fullt upp med att skrika som en galning. Haha. 
Men det var verkligen en rolig karusell och jag väntar tills jag får åka den nästa år! och den nya som ska komma dit. 

Malvas pappa kom och hämtade oss runt 10. Så jävla rolig dag. Den blev verkligen lyckad. Älskar er!!!


DINSKO, H&M, EUROSKO.


Den 18 Augusti 2010

Vaknade kl.11 idag. Gick upp, åt frukost medans jag kollade på film, datorn och film nu igen.
Tror jag är på bättringsvägen nu faktist. Men jag vet inte riktigt. Med det är ju bara för att skolan börjar snart och då blir jag frisk såklart... haha.
Nu ska jag hoppa in i duschen så jag känner mig lite piggare och fräschare. Sen ska jag hem till min syster och äta mat.
Nu står det stilla i huvudet, kommer inte på något mer att skriva.

Elin Försökte Leka Hjälte

mamma kommer till mig och säger:hörde du??
jag:ja, jag hörde något men var det inte fönstret som slog igen då?

vi kollade på fönstret men det var fortfarande öppet. mamma kollade vid dörren och såg att brevlådan stod helt öppen.
mamma säger:ELIN, brevlådan står öpppen!!!
vi smyger fram till dörren och jag sätter örat emot. mamma står bakom mig och kollar. jag tar tag i handtaget och ska försöka öppna dörren hastigt så att den som står där ska bli rädd. men det gick inte så bra. dörren var låst och jag slår armbågen i någonting. haha...
vi hör att yttedörren stängs och sedan plingar det på dörren.

vi öppnar dörren och där står mats med ett leende på läpparna. haha!

Fick Ett Kryapådig-Kort Av Underbara Mallan

Så himla söt hon är. Hon har setat och gjort de här kortet själv, åh söt! Jag älskar dig, du är bäst♥

Den 16 Augusti 2010

Ibland vill man bara få bort allt jobbigt i livet. Bara hoppa över några år så att allt sedan är bra.
När man är ensam och ingen ser, det är då de kommer tårar. Som när man kollar på någon film som man kanske känner igen sig lite i. Bara de minsta lilla så bildas det en liten sjö och sedan sen blir det till ett stort hav. Bara rinner och rinner, utan att veta varför. Efter det är allt bra, man kan inte få ut en skvätt på flera dagar.
Rätt konstigt tycker jag.

Idag har jag varit hos farbror doktorn. De tog febern, tog halsprov och stack mig i fingret, aaj!
Det visade sig att jag fortfarande bara har ett virus. Ingenting de kan få bort, utan det går bort av sig själv. Men näär?? Gärna nu!!
Efter besöket där har jag gjort som i 4 dagar nu.. legat i soffan och kollat på filmer. Men de är skönt de å, eftersom jag inte orkar göra något.

Nu ska jag hämta 1L vatten och efter de lite till. Jo, jag är duktig på att dricka vatten!
Till de blir det också en barnfilm som jag inte har sett (Det är sådant som man inte växer ifrån) haha.

Kl. 23:31

Jag uppdaterar lite dåligt eftersom att jag är sjuk och då har man inget roligt att skriva..
De enda jag har gjort är att lega i soffan och kollat på film i 3 dagar. 15 filmer på tre dagar, inte dåligt de inte! 
The last song, Sex and the city 2, Valentine's day, The princess and the frog är några utav de jag har sett.

Nyheten ikväll är att min feber har stigit. Från 37,2 imorse till 38,3 nu ikväll. Det betyder att jag ska till doktorn imorgon eftersom att han sa förra veckan att om jag skulle få högre feber eller något så skulle jag upp dit igen. Så jaaa, man får lyfta sin kropp och ben imorgon och åka till doktorn.
Det är fjärde gången jag är hos doktorn i sommar, så snart behöver de nog inte fråga vad jag heter och person nr. Haha.

Undrar vad det är för fel på mig.. Har varit sjuk nästan hela sommaren. Öronen värker, febern stiger, migrän och halsmandlarna gör ont. Vad är felet??

Nu känner jag att det börjar hetta till här, så nu ska lägga mig i sängen och sova.
Godnattkramar

Film Hela Dagen

Såg filmen "Holiday in the sun" för en timme sedan ungefär. Ni får ett gulligt klipp där ifrån!

Jag har ingen ork alls.. Idag har jag bara legat i soffan och kollat på filmer.
Har ingen feber men det känns fortfarande som om jag har det. Mina halsmandlar gör ont och huvudet lika så! Åh...

TJEJENSOMHARTRÖTTNATPÅATTVARASJUK

Har varit sugen på att gå ut och springa spåret hela dagen. Men vafaan. Jag har ont i halsen och då får jag inte göra det. När man äntligen är sugen på att göra det så får man inte...
Åhh, jag är inte lycklig just nu. Ska lägga mig i soffan med något att dricka och se på film! Hörs

TORSDAG

Var som sagt hemma hos min moster igår. Åt god mat och god efterrätt! Malin smsade mig och frågade om jag kunde rädda hennes kväll för hon hade så tråkigt. Så vid 23 tiden åkte vi och hämtade henne och sedan vidare hem. Mysigt!! Vi somnade runt 3.

Idag åkte hon hem till sig vid 15, före de segade vi bara.
Har ont i huvudet, halsmandlarna och det känns som att jag har feber (fast jag har inte det).. Så jag bestämde mig för att stanna hemma istället för att följa med mamma hem till min syster och fira Vanessa. Mitt immunförsvar är inte på topp idag och har tydligen inte varit det på hela sommarlovet heller.

Nu ska jag lyssna på musik och chatta med Ems på msn. Tummen upp!


Gårdagens outfit


Dålig bild, jag vet.

Den 11 Augusti 2010

Vi hade det jätte roligt igår. Först åkte jag och Emmelie (min kusin) massa karuseller och vid 18:00 så gick vi till skansen. Väntade där i ungefär 1h. Sedan började Allsång på skansen.
Ibörjan av pogramet så stod det en gubbe bakom oss som sjung och håll på, jag höll på att dö haha!
Vi hade en vakt som stod framför oss, varje gång han kollade på mig så slog mamma mig i ryggen. Han kollade inte bara en gång... haha.
När det var slut så åkte vi till stationen, där gick vi in på pressbyrån och köpte lite saker. Där var också den roliga gubben i kassan (ni tjejer vet vilken) hahah, hare. Sedan satte vi oss på tåget och åkte hem. Vi alla var trötta efter en lång dag med mycket skratt.

Nu måste jag skynda mig! Om 1h 30min kommer min mamma och hämtar mig. Jag ska till doktorn igen... Mina halsmandlar har svullnat igeeen. Har inge ont i halsen, men eftersom jag har varit sjuk nästan hela sommarlovet.
Jippie, min vanliga tur.
Efter det ska vi köpa present till Vanessa Prinsessa som fyller år imorgon. Sedan hem till syrran, dit kommer min faster och kusin för att kika på söta Vendela. Vid 6-7 ska jag och mamma på visning. Vi kanske inte ska flytta, men vi vill kika.
Direkt efter ska vi hem till min moster och fira henne och min mormor.
Fullbokat schema idag!
Bye


GOODNATT

Nu ska jag gå och lägga mig för imorgon ska jag upp 7:55 haha. Ska ta tåget till Stockholm med min mamma, moster och kusin.
Vi ska gå på grönalund och sedan fall vi hinner ska vi till skansen också.
Det lukar niiceeeeeee!

B i l d e n  ä r  f r å n  f ö r r a  å r e t  n ä r  j a g  v a r  p å  g r ö n a l u n d  m e d  m a l l a n♥

En Mycket Mysig Måndag

Gick upp super tidigt idag, 07:25. Jag och Malin åkte ner till stationen vid 9 tiden. Tåget var inställt så vi fick ta bussen till Eskilstuna istället.
När vi kom fram började shoppingen, sedan fick vi i oss lite äcklig sallad och efter det lite mera shopping. Stannade inte så himla länge, men det räckte och vi hade det mysigt! Så det blev la bra iallafall. Åkte iallfall med tåget hem. Där var det två konstiga tjejer. Vet inte om de drev eller fall den ena tjejen hade någon sjukdom. Enligt mig och Malin skojade de hah. Men iallafall, när vi kom tillbaka till stationen började det åska som tusaaan. Läskigt.
Inhandlade en väska, en  sak som man lägger mobilen i som man kan hänga runt halsen(visar sen), skor och läggings.

När jag kom hem var jag med Leo ett tag. Lite senare på kvällen kom Malin förbi igen, vi kollade på Grease 2. Nice! Jag älskar dig♥


DAGENS OUTFIT

Haha

Jag hade en mörkhyad pojkvän. Vi satt i soffan och kollade på film med Malin, Emma och någon kille. Helt plötsligt kommer det in en liten sak med spetsig nos och pälsen var som en tiger.
Jag blev rädd eftersom han hade också jätte vassa tänder. Alla andra satt helt stilla i soffan medans jag sprang runt som bara den runt ett bord och sedan hoppade jag upp i soffan brevid Malin. Den konstiga saken hoppade efter och bet mig i handen flera gånger. Alla bara satt och tittade på när han höll på. haha.. Sedan vaknade jag och drömde om igen.. då höll vi på att bada den konsitga saken och helt plötsligt såg jag att det flöt färg i vattnet. Den läskiga typen blev till en iller som en tant hade målat till en tiger.

Haha!! Verkligen en helknäpp dröm.

Bråttom

Nu kommer min underbara vän Malin och hämtar mig, sedan drar vi hem till henne och spenderar kvällen där.
Får se vad som händer. Men troligen något riktigt skoj och mysigt. HÖRS SEN!

Mallan på bilden

Snygga örhängen från H&M


Dagens outfit


SJUNDE AUGUSTI

Sitter just nu och väntar på att maten ska bli klar. Är så himla hungrig!
Efter jag har käkat upp ska jag fixa klart mig och välja kläder efter vädret. Måste känna hur varmt de är hehe. Sedan följer jag nog med mamsen och handlar mat eller vad hon nu skulle göra. Har inget bättre för mig liksom.

Och ni bryr er säkert inte men... jag är ju fortfarande lite förkyld. Har tagit nässpray i mer än 3 veckors tid. Egentligen får man ta i högst 10 dagar. 
Nu tog jag Mallans råd att försöka vara utan i 10 dagar och då kanske jag inte behöver använda det lika mycket. Har klarat mig utan nässpray i 2 eller 3 dagar. Fasiken vad bra! 
Hoppas på att den här ..... förkylningen försvinner snart. Det skulle göra mig lycklig :-)

Dagens outfit kommer snart. Eller när jag slängt på mig något.
Ha en fin dag, hejsvejs!


SJÄTTE AUGUSTI

Har varit i munga idag med mamma och Leo. Där solade vi och gjorde skit snyggt sandslott med vatten runt om.
När vi kom hem kollade jag och han på Eva och Adam. Han verkade tycka om filmen haha. Sedan gick vi hem till Fia. Där var också hennes kompis och hennes barn.
Gosade lite med lilla Vendela (som hon ska heta), fikade och lekte med Savanna&Leo. Vi lekte med barbies och sånt.

Nu sitter jag här vid datorn och pratar med Emsiloppsan på msn. Det är såååå himla nice bre!♥

Inte bra, inte bra.

Har setat uppe sent alla kvällar hela sommarlovet. Inte lagt mig före klockan 1:00 någon kväll tror jag. Vaknat sent har jag också gjort.. Hur ska jag klara att somna tidigt och gå upp tidigt när skolan börjar?? Jag kommer inte orka. 
Skulle behöva vänja mig nu men jag är ju inte nå trött alls, bara på dagarna. Detta är inte bra.. Ska lägga mig nu och sedan kanske jag somnar om 30min. Kanske ska försöka somna tidigare imorgon. Eller vad säger du Elin Andersson? Hmm.. Vi får se!


Natti alla underbara, dröm sött!

LITE (tråkig) FAKTA OM MIG

Vad heter du? Elin Andersson
Hur många år är du? 14, fyller 15
Vad är ditt smeknamn? Bella, Elinpez
Vilken ögonfärg har du? Gröna
Bor du i hus eller lägenhet? Både och
Vilken hårfärg har du? Blont
När är du född? År 1995
Vilken klass går du i? Efter sommaren, 9Bäst.

Vilket år tar du studenten? 2014(?)
Har du något jobb? Städar en gång i veckan i ca1h, tjänar 1000:- i månaden.
Är du en morgon människa? Eh.. nä
Hur många gånger i veckan duschar du? Nästan varje dag, annars varannan.

Kramar du någon varje dag? Ja, hur ska man annars klara av dagen..
Har du många vänner? Nä inte så himla många faktist, 1.. Är mobbad. Skoja..
Älskar du många personer? Jag älskar många på olika sätt
Hatar du någon? Ska inte säga att jag hatar någon, men ogillar.

Vad är din favorit mat? Kinamat tror jag
Vilken är din favvo dryck? Juice
Favorit färg? Vill inte vara taskig mot någon färg, såå jag säger alla.
Favorit ämne i skolan? Hemkunskap
Tråkigaste ämnet i skolan? Engelskaa


ELINPEZIEEIZEPNILE

Nu sitter jag här i köket och väntar på att varma mackorna ska bli klara. När jag har tråkigt tar jag alltid massa webbbilder och just nu känner jag mig extra coooool för att jag har en bulle mitt på huvudet, tuggar tuggummi, har nya örhängen och nytt linne på mig.
Ska börja lyssna lite smått på Mallans spotifylista! BYE!

Tillsammans Blir Vi Bäst!

Jag och Mallan sprang eller ja.. joggade heela spåret idag i denna värme. Snacka om att det var hur jävla jobbigt som hellst! Men vi peppade varandra jätte bra och därför klarade vi det. Jag älskar dig gumman.
När vi hade sprungit klart så satte vi oss ner på backen ett tag. När jag skulle ta ner min tröja som hade åkt upp så såg jag något rött som var ungefär 8-9cm. Fick så mycket panik att jag fick tårar i ögonen och började skrika!!! Mallan fick också panik och sköt iväg den. Det var en tusenfoting. Den var stor, röd och hade en typ vinröd rand på ryggen. ÄCKLIGT......
När vi kom hem drack vi vatten direkt och sedan cyklade hon hem. Då kollade jag på mitt golv och såg hur mycket kläder de låg där+ mina nya. Fick liksom inte in allt i min garderob. Nu håller mamma på att fixa så att jag får en till stång där jag kan hänga mer. GOOOOD!
Sedan vidare hem till pappi och pratade med honom ett litet tag och när jag kom tillbaka hem till mamsen duschade jag.

Nu sitter jag här och njuter av min ploppglass och har musik i öronen. Fett nice!
Ni får se på två söta bilder från idag


Sommarvärme

Äntligen har värmen kommit tillbaka och man kan ha kläder som är till sommaren och inte långbyxor..
Jag sitter just nu hemma hos Mallan. Vi ska snart gå ut och sola om inte solen har gått i moln. Senare blir det spååååret. Kort inlägg.
Hejdå


Flugorna älskar mig....


Nu kommer en liten historia.... När jag var mindre och lekte med min vän Malin i hennes lusthus hittade jag en fluga som inte kunde flyga. 
Konstig som jag var så tog jag iallafall med mig den hem. Gjorde ordning en låda med massa hål i och la i gräs och massa grejer. Visste inte alls vad en fluga åt så jag kommer ihåg att jag la i en sockerbit och satte flugan på sockerbiten. Jag döpte honom till Herbert och skrev de ovanpå lådan med en svart, fet penna.
Jag gjorde allt med flugan, åkte till och med sparkcykel med den.
Tanken var den att jag skulle försöka få Herbert att kunna flyga igen, men icke... han dog. Men jag gjorde allt för att den skulle leva! Några dagar höll jag honom vid liv. Bra jobbat Elin!

Därför tror jag att alla flugor älskar mig just nu. Alltid när jag sitter här vid datorn på kvällen så kommer det alltid två flugor och börjar krypa på mig.... nu tycker jag inte synd om flugorna, utan jag tycker de är äckliga.
De kan liksom ha setat i kossans skit eller något äckligt. Eller så kanske de tycker att jag luktar skit haha....

Kul inlägg va?!?!? haha jag är trött.
(föresten, ser ni att det står "EL IN" på bilden? jag som har fixat. Så snyggt)

ONSDAGEN

Nu har jag tagit spruta, klippt mig och även shoppat!! Sprutan gjorde ooont, har fortfarande ont i min stackars arm..... håret blev kort, men inte slitet...... buhu. De ända roliga var shoppingen, rea rea rea. Puss på det!
Kan säga att de skulle ha gått på ungefär 1100:- men istället betalade jag ca 400:-. Fett nice bre. Dock var det inge rea på h&m där jag också inhandlade lite grejer från. Men billigt iallafall. (visar de jag köpte någon dag framöver).
Jag&mamsen åt sallad på Vivaldi, smaskens var det.
När jag kom hem ringde jag upp Mallsen som ringde tidigare och fråga om jag ville träffa henne. Jag började också leta efter min cykel, var på väg hem till pappan min när jag kom på att den var hemma hos min syster.
Så dit kom Mallan. Vi cyklade till kina och satte oss och snacka en stund tills hon började frysa.
Då åkte vi hem till mig. Käkade kladdkaksdeg(enligt mig)&kladdkaka och kikade på tv. Efter ett tag drog vi hem till syrran och kikade på den underbara lilla ängeln som befinner sig där. Så sööööt så jag dör. Hon blir bara sötare och sötare för varje gång jag ser henne!!

Nu ska jag lyssna på muzik lite till och facebooka.
En sak som är bestämt nu är att jag&Mallan ska ta en runda i spåret imorgon. Det gillas stort!



Sov så himla gott, vi hörs imorgon. Kramar♥


FJÄRDE AUGUSTI

Sitter och äter frukost just nu. Efter att jag och mamma är klara så ska vi dra ner till stan.
Där ska jag ta spruta och kanske klippa mig. Mina toppar är liksom inte så fina längre hah. Men vi får se.
Nu ska jag återgå till frukosten! Vi hörs!

Smink jag använder...

(Hoppas att ni ser vad de står.. annars får ni väl fråga hihi)


17:57

Har inte kommit nå längre än sista inlägget. Jag har liksom fastnat här vid datorn. Sitter och lyssnar på olika killar som sjunger på youtube. Låter väldigt normalt men det är ju skojigt. Leo har somnat i soffan och får inte liv i honom heller så mamma får försöka haha. Vid 7 tiden kommer Fia, Christian och lillflickan hem. Då ska vi hem till de och käka tacopaj som mamma håller på med nu och mysa med de alla.

Nää, nu blev jag sugen på att lägga mig brevid sötnosen och kolla på bumbibjörnarna som han har somnat framför haha. Detta är det nästsista inlägget för idag. Snart kommer en liten greeeeej!

Ha en bra kväll!
Kramar


--

Ginatricot i mitt hjärta..


Den 3 Augusti 2010

Jag har en anledning varför jag inte skrev igår, det var inte för att jag inte orkade eller något som jag brukar skylla på..
Utan igår morse (07:15) fick jag en underbar systerdotter. Så på dagen åkte jag med mormor, mamma och Leo och kikade på lite kläder och sånt till bebben. Leo fick också välja vad han ville i leksaksaffären för han hade blivit storebror. Han tar fram en liten vattenpistol som kostade 30:-, mamma tog fram värsta vattenpistolen som man också kunde skjuta massa andra saker med och sa "vill du inte ha den här Leo?". Men icke. Han skulle ha den billiga och sämre typen haha. Så söt han är.
Vi åkte sedan och hälsade på nykomlingen. Finns bara ett ord att säga, GulliGullGull!
Sedan vidare hem till mormor och morfar och fikade där och efter de hem till Mats. Vi kollade på resor till London som vi snart ska åka till förmodligen. Stannade till 00:30 tror jag. Trodde Leo skulle vara jätte trött, men näää.

Nu ska jag snart fixa ordning mig lite och vänta tills Fia, Christian och lillen kommer hem.
VI HÖRS SENARE

En söt bild på Leo när han nästan var nyfödd.


RSS 2.0