Ingen uppdatering på hela veckan..

Jag vet, har varit väldigt dålig denna vecka.
Har inte orkat. Det är inte lika roligt att skriva längre. Bara tråkigt! Men jag kommer nog skriva lite ibland när jag har lust.

Igår var jag med tjejerna. Det var jätte mysigt och roligt.
Kebab, godis och kladdkaka blev det under kvällen. Jag älskar er jätte mycket!!!

Nu ska jag plugga lite ekonomi och sedan fixa mig. För att om ca 1h ska jag hem till Mats (mammas kille) och fira honom. Puss

02:32

Nu är jag inne. Har varit ute och badat i badtunnan. 40 grader! Jätte skönt.
Har badat i flera timmar..vet inte riktigt när vi började. Men under kvällen har vi ätit god mat och efterrätt. Toppen toppen.
Nu ska jag chilledilla lite, sedan sova. Men det blir nog om ett tagskulle jag tro!
God natt, för andra gången.

God Natt


tidsinställt.


Onödigt inlägg

Just nu kollar jag på tv. Vid 18 tiden får vi främmande. Inget mer att skriv nu. 


Ha en bra lördag!
/E


Det var ett tag sedan

Hej på er!

Hoppas att allt är bra med er nu när snön börjar lägga sig på marken. Själv tycker jag inte om det... Visst, det kan vara lite mysigt. Men det behöver ju inte vara sjukt kallt, som det är.
I skolan börjar snöbollarna flyga runt i luften.

Igår följde Malin med mig hem. Vi åt lite mellis och pratade en stund. Sedan var det plugg som gällde.
Det är så kul och bra att Malin äntligen är frisk!!!!
På kvällen gick jag över med min moder hem till syrran. Fikade, pratade och gosade med Vendela. 

Idag efter luciaträningen i skolan hängde Emma med mig hem. Jag gjorde varmchoklad till oss och sen började vi med biologiläxan. Gosiligos!

Fick också reda på idrottsprovet som vi hade före hostlovet, 61/61 rätt! Bra där! Puss 

21:27

Igår kväll började Jag, Malin och Frida kvällen med tacos. Mycket smarrigt blidde det!
När vi ätit klart åkte vi och hämtade Emma, sen vidare för att köpa godis och hyra film. Det blev två filmer, kommer inte ihåg vad de hette.. men de var inte så jätte bra iallafall, så ingenting jag kan rekommendera.

Vid 19 kom vi hem till Ylva. Där kollade på vi filmerna och myste nere i hennes källare. De har en jätte stor filmduk och ett jätte mysigt rum.


Vi tjejer fick jättefina halsband och ett jättegulligt kort av Frida. Tack så jätte mycket! Du är så söt!


Skriver lite kort om idag, för jag har inte så mycket att skriva.. tror jag.
Jag vaknade av min väckarklocka 10.00.... jobbigt. Åt frukost och sedan var det dags för städningen i trappupgången. Jo gud så bra det gick idag! Tappade ut hela jäkla hinken med vatten, så det var en hel sjö!!! ÅH, snacka om att jag fick panik. Skyndade mig att torka upp hela sjön så ingen skulle se, haha. Sedan följde jag med mamma&mormor och kikade runt på hälla.

Nu på kvällen har Leo, Fia och Vendela kikat förbi. Myspys! Nää, nu ska cilledilla ett tag. Sedan hoppa i säng.
God natt

15:44

Igår var jag med Robin, Jonte, Emma och Max på kvällen. Kom hem vig 23 tiden.

Idag fyller min kära far år. Så jag har varit där ett tag och gett honom en present och så. Har också pluggat lite. Så tråkigt! En fredag liksom och dessutom lov...
Men snart är det slut på det roliga och skolan kör igång igen!!!! Glädje.

Nu ska jag vila, puss.

Torsdag

Tänkte följa med Emma till stan idag, vi skulle mötas på bussen. Men mina batterier på mobilen tar slut och emma hann inte med bussen och skulle försöka få tag på mig, men det gick liksom inte så bra.
Jag kollar i bussen när jag står utanför och ser Emma där inne (trodde jag). Men där inne finns det ingen Emma... haha. Fick gå själv en timme och vänta på att en efterlängtad Emma ska komma med nästa buss.
När jag ser bussen så ser jag att Ems kollar på mig och ser dunder glad ut. haha!!

Vi åt på spicy och hade det bra! Puss på dig!


21:15

Släkten kom hit vid 18:30. Vi har ätit god mat och efterrätt. Helt proppmätt!


Onsdag 12:30

Blev nyss väckt av Malin som ringer och säger att hon har blivit feberfri. WIHO! Hoppas att den inte stiger igen bara!!!
Somnade sent igår, eller jag satt uppe och prata med Johan och Marcus, men somnade med datorn bredvid och tvn på. Underbart haha.
Nu ska jag och Johanna städa lite. För ikväll får vi främmande. Sen ska jag ställa mig i duschen ett tag och göra mig lite fräsch. Äta frukost ska jag också ta att göra.
Sedan går jag hem till min älskade syster och leker där ett tag.

Tisdag 02:12

Nu har jag fått träffa malin, äntligen. Vi köpte godis och tänkte gå en promenad.. men det regnade och blåste förfärligt mycket så vi tänkte gå hem till min mamma och prata istället.
Grejen var den att min mamma inte var hemma och jag sa att jag inte hade några nycklar. Vi satte oss i trappuppgången och pratade medans vi väntade på att modern skulle komma hem. Tillslut tröttnade vi på allt ekande så vi reste på oss och tänkte gå till pappa och hämta mina nycklar. Efter vi gått en bit känner jag i fickan och där ligger de!!! Vi gick tillbaka och myste i soffan med mycket prat!

Nu ligger jag här i min säng. Hur varmt som hellst och trött börjar jag också bli.... eller?? nä, faktist inte.
Men ska nog sove snart iallafall.

Sov så gott, god natt.

REDOOOO


Nu är jag klar. Sminkade mig lite fort och slängde upp en tofs, har flottigt hår.... men orkar inte bry mig. Ska ju inte på värsta nobelmiddagen. Det enda jag har kvar är att sätta på mig mina svara jeansläggings och någon sjal!

Men nu ska jag leta reda på mina jeansläggings somsagt. Sedan ska jag vänta tills Mallan ringer till mig och säger att hon också är redo. Top model börjar på tv, så det blir de nog fram tills dess.

Äntligen

Nu har jag legat och latat mig i sängen hela förmiddagen.... inte okej.
Klockan är nu 14:08 och jag ska börja göra iordning mig för om ett tag ska jag träffa min Mallan!!! Vi har inte träffats på 1 månad, jag behöver nog inte säga något mer.
För ni borde förstå hur mycket jag saknar henne.

Jag är sugen på godis, så vi tar nog en tripp förbi affären och går en promenad. Sen vet jag inte vad vi ska hitt på.
Senare ska jag gå förbi min syster och hälsa på där. För det var ju ett tag sedan!

Puss

Just nu 22:23


Nu ska jag kolla på filmen Nära och kära som går på svt1. Tror jag har sett den förut, men kommer inte riktigt ihåg om den var bra eller dålig haha.
Jag kan lika bra lägga mig i sängen och ta det lugnt. Vi hörs imorgon! God natt!

Höstlov

Nu börjar höstlovet. Skönt, men har fortfarande lite plugg att göra under veckan.
Idag vaknade jag halv 10. Satt vid datorn och sen började Top model och andra bra tvpogram. Sedan satte jag igång med pluggningen. Ska skriva en novell (kort berättelse) på svenskan.
Satt i ca 1h och skev en början på en novell, men den blev seg så att jag fick lov att tänka om och börja om från början. Det kändes ju välidgt bra.... 
Efter någon timmes skrivning följde jag med Johanna ut och gick spåret. Skönt att få lite luft. 
När vi kom in igen fick jag lite mat i magen. Sedan var det bara att sätta igång med pluggningen igen, ville bli klar idag så slipper jag skjuta upp det.
Skrev några A4. Är nöööjd. Nu är klockan 21:19 och det är dags att vila ögonen från datorn ett tag nu. Tvn och soffan istället!!

Kramar


RSS 2.0