Pezen idag



Nu drar jag till min kusin! Puss

Lördagsmys




Ska snart hem till min syster. Där blir det god mat och mello!
Hoppas ni får en mysig lördag!


Ny ring!


Glömde att lägga upp en bild på den älskade ringen...UNDERBAR!

Gårdagens shopping





FREDAG

Denna underbara fredag har jag spenderat med underbara människor.
Först var det skoldags, slutade vid 13 pga. att jag skulle iväg och ta min sista spruta för Hepatit A&B.

Kan ju säga att tanten inte skrev upp mitt namn i väntelistan så vi fick sitta i en timme.... men vi hade sjukt roligt åt en annan tant som satt och väntade på att få komma in till doktorn. Hon såg ut som en kanin. Haha, så taskiga! Men sååå roligt! 
 
Sedan gick jag och Ems en sväng på stan. Fick med mig ett gäng kassar hem, visar de jag handlade imorgon! Vid halv 7 mötte vi Marcus och Johan vid spicy. Efter körde vi bio, Sanctum blev det. Den var i 3D så vi fick ha på oss skitcoola glasögon, yeeeah! Filmen var rätt bra.

Här får ni ett smakprov

item.blogg.se


Beställde dessa två gosaker igår och en till sak, men det visar jag er en annan gång.... hihi

Otursmorgon....

Morgonen började med att jag blev väckt av emma som ringde 8:10 (jag börjar skolan 8:20), stressigt JA! Kastade på mig några kläder och slängde på mig lite foundation. När klockan var 8:30 började jag gå till gymnasiksalen eftersom vi hade idrott första lektionen.

På idrotten så körde vi svarteman.... jonas springer efter mig, och självklart ska jag halka så jag glider in i väggen med en duns! Jag reser på mig och ser att jag gjort illa min hand och känner att jag har ont i mitt knä.. kommentaren blev: ååååh, nu kommer jag få ett blåmärke!

Och självklart så fick jag de nu också!!!! ÄLSKAR'T!

Föralltid min pez

Hej! Tänkte berätta lite för er om Elin Linnéa Andersson som hon så fint heter. Hon är en glad (för det mesta, hon blir liteee tjurig ibland också, förlåt Elin men det är sant och det vet du!!) Men för det mesta är hon glad, vilket är helt underbart. Vem vill inte ha en glad glädjespridande kompis liksom? Hon bryr sig om och ställer alltid upp för mig, hon hjälper mig och får mig att må bra. Kan prata om allt med denhär tjejen, hon älskar mig fast jag är a bit weird liksom, hon står ut med mig. Oftast. Ibland ska hon hålla på och kittla en till döds typ. Älskar hennes harklingar och "nu kommer jag få ett blåmärke....." Sånt som gör henne till den hon är, sånt som jag älskar henne för. Har så galet mycket med roliga och fina minnen med denhär tjejen, uppskattar och är tacksam för varenda en av dom. Skulle man beskriva Elin med ett ord så skulle nog UNDERBAR passa på pricken. För det är precis vad du är min älskade älskade vän! 
 
Strike a pose eller vadå.......... Vi skyller på året 2009


 / Ems Emsan Emsi Sjöstrand

Ha en bra alla ♥-sdag!


tråkig SÖNDAG

Idag är det den roligaste dagen på hela veckan... eller inte.. Denhär dagen kommer bestå av städning, pluggning och nörda här framför datorn.
Jag är trött som jag vet inte vad. Känns som om jag ska pigga upp mig lite genom att gå och göra en kopp te! Puss

Bilder från någon vecka sedan..


Inköp



..och två bandeauer från ginatricot

Lördag

Tjatja!
Igår drog jag, Becka, Malin och Malva på stan vid 12. Vi shoppade och åt mat på spicy!
Åkte hem med bussen 16, Malin följde med mig hem. Kallt som tusan var det ute så direkt när vi kom in fyllde vi i varmt vatten i badkaret och satte på oss ansiksmask.
Jag och Malin i ett litet badkar, hmmmm mysigt! haha...
Sen kom mamma hem med sallad till oss. Vi slängde i oss de, sen drog vi hem till Robin och kollade på Paranormal activity 2 med ett coolt gäng! Skit bra film!

Gick upp 10 i morse och gjorde mig iordning. Vid halv 12 kom Frida&hennes fader och hämtade upp mig, sedan drog vi vidare till Real gymnasiet för att se om det var någonting för oss.
Vi båda tyckte att den verkade bra. Men jag vet inte riktigt ännu... vill se på några andra gymnasium också innan jag väljer!

Snart kommer min mamma hem med grönsaker, dipp och annanas. Det blir mys framför melodifestivalen med mamsen ikväll!♥

06-02-11 11:17

Snart ska jag knata iväg till min mor för städning och pluggning. Låter skojsigt va? Jag vet.
Jag ska bara klä på mig och borsta tänderna så drar jag sen. Skriver kanske ikväll! (men lovar inget...)

L O V E
hoppas ni får en skön söndag!

FRUKOST: Gröt och te


04-02-11 14:42

Tjatja! Dåligblogg.se...... Eller jag är snarare dålig.
Idag är det fredag och vi har haft två prov i skolan, fysik och spanska. Båda gick rätt så bra.
Tänkte bara slänga in ett litet inlägg för att visa att jag fortfarande finns och lever, hehe. Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig fin, för klockan 18 ska jag hem till Becka! Hon har fyllt 16 feta år så vi ska fira henne.


RSS 2.0