15:12;

"Nu är vi iallafall säkra på att bebisen blir en tjej!...... Den är ju försenad"
Skrev Christian (min systers kille) till mig idag. Haha lite roligt. Om ni inte visste så ska min storesyster få en bebis och det kan bli när som hellst för hon har gått över tiden. Ska bli så himla roligt! Längtar verkligen!

Har sett på en film nu på morgonen med mamsen. Nu väntar jag på mat och sedan går vi en promenix hem till mats.
Och för er som inte kommer ihåg att jag har namnsdag idag... FY SKÄMS PÅ ER!! haha nä, jag kom inte ens ihåg det själv. Men grattis till alla Elin där ute.

Mamma ropar att det verkar vara en bra film på tvn nu, så jag ska rusa till soffan!
Ha en bra dag, kramar.

Den 30 Juli 2010

Idag är det en sån där seg dag igen. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på.. känns som om det blir spåret och sedan film. Fast nää, spåret får vänta. Först film! eller?.. Kul att jag kom på typ 3 meningar.
Är så jävla trött, min hjärna fungerar inte som den ska. Tror att jag måste lägga mig tidigare idag och vakna tidigare imorgon. GÄSP!

Nu har jag inte tid att skriva nå mer. Måste jaga en geting som har kommit in!!! Hjälp.

Två bra dagar

NU BÖRJAR JAG GRINA!!! hade skrivit världens längsta text i historien och nu försvann den......... får bli lite kortare dååå, åhhhh fan.

Det har varit väldigt bra kvällar nu de senaste dagarna.
Igår cyklade jag, Måns, Emma, Johan, Jonte och Robin till ica och köpte lite grejer vid 7. Sedan vidare till gropen där vi grillade körv och hade det skita bra.
Ni ser ju lite på bilderna vad vi gjorde. Vid 10 åkte vi hem. Jag väntade på att Robin och Måns skulle duscha klart. När de väl hade gjort det gick vi hem till Jonte. Där satt vi vid datorn, pratade, kikade film och hade det mys.
Vid halv 2 gick jag hem. Då tänkte jag ladda upp bilder på facebook, höll på i 2h men inget hände. Cp..
Tack för en mysig och trevlig kväll allihoppa!!!

Idag har jag sett på film med Ems och Mallan, den var bra. Fast som vanligt vet jag inte vad den heter. Ni kanske får reda på det sen fall ni har tur! Vi planerade lite inför tjejkvällen, dock blev det bara vi 3+Frida. Men det blev toppen de å. Vi gick och köpte frukter, saft och glass. Sedan hem till mig och skära upp frukten. Efter det, äta, prata, mysa, skratta, chips, popcorn.
Ni är underbara girls!!! 
Ah, det var allt för mig. Klockan börjar bli rätt så mycket nu. GOD NATT


Grillkväll I Gropen





Vi fick fina armband av turkmåns


Räddaren i nöden!

Hejsan hoppsan!





Nu är klockan 10 över 3 om 2 minuter och jag ska snaart gå och lägga mig. Känner mig lite trött faktist,
men när jag tvättar bort mitt smink kommer tröttheten försvinna långt bort...
Det var allt för mig just nu, men lite skrivande om dagarna blir det också. Gud så vänlig jag är va?!

-

Har inte gjort ett skit idag. Bara setat här vid datorn.
Nu ska jag ta tag i och sedan denna dag. Ska först duscha flytta mig 10 meter till soffan för att sedan sätta på en film, "full of it", och käka en frukt. Det tycker jag låter bra haha.
Får se om det kanske blir en liten promenix efter det!


Ge mig tips

Vad kan jag skriva om? Det känns inge roligt att bara skriva om vad som händer runt mig om dagarna.
Snälla kära ni, kom med förslag! :blush:

GOODMORNING

Det blev en väldigt lyckad kväll igår! Jag, Robban och Ems tog cyklarna ner till gropen. Johan kom också dit. Bad, snack och alla tyckte jag var pucko.. fast nä haha. Drog hem runt 11 tiden. Då gick jag hem till syrran och kikade på film där.

Nu sitter jag (glasögonormen) här. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu. Antingen läsa bloggar eller kolla på någon film som jag och mamma hyrde. Eller så ska jag duscha. Hm.. från att inte ha någon aning om vad man ska hitta på till att inte kunna välja, konstigt haha. 
Aja, någonting av de blir det iallafall.  

Ikväll hoppas jag på en ännu mysigare kväll. Jag, Ems, Robban, Jonte och Johan ska till gropen igen och grilla (tror jag). Vi får la se hur det blir...

En bild på mig&Robban från gårdagen.


SPÅRET


Har nyss kommit hem från spåret med mamsen. Duktiga damer!!!
Nu ska jag duscha och sedan sticker jag hem till Ems. Får se hur kvällen slutar. Antagligen väldigt bra :-)

26 Juli/27 Juli

Igår var jag med Elin och Malin. Vi köpte en familjepizza på dagen som vi åt. Fast vi orkade inte äta upp hela såklart, de var en ganska så stor bit kvar liksom..
Vid 15.15 åkte vi till Elin i Hallstahammar. Malin hade med sig en skräckis som vi tänkte se på, men vi ville ha en komedi som vi kunde se på efter skräckfilmen.  Vi åkte och hyrde en film, köpte godis och popcorn. När vi kom hem kollade vi filmen som Malin hade med sig. Den var braaaa.
När vi skulle kolla på filmen som vi trodde var en komedi, så var det inte de. Det var också en skräckfilm.
Dumma affär som hade skrivit fel... men filmen var lite bra iallafall. Den hette "Jennifers body".
Åkte hem vid halv 11. Det var iallafall en MYCKET mysig dag!!!

Just nu sitter jag här och är arg eftersom jag fortfarande är förkyld.... Vill vara ute i solen, men icke.
Har varit förkyld i 2 veckor nu, faaaan va kul. 4 veckor av sommarlovet har jag antingen haft feber, ont i halsen och huvudet, förkyld... Jo, det kallas ju tur. Eller?

Maten kallar!!!! Bye

Parken Zoo

Det har varit en bra dag, förutom regnet.. Ni får bara några bilder för jag orkar inte ladda upp nå mer.
Nu på kvällen har jag och mamma myst hemma hos min kusin. Kollat på tv och pratat med alla där. Kom nyss hem därifrån.

Imorgon ska jag upp halv 10 för kl.11 ska jag befinna mig hemma hos Mallan. Våran barndomsvän, Elin, kommer dit. Ska bli himla kul eftersom vi inte har träffat henne på jätte länge. På eftermiddagen åker vi hem till henne.
Hörs senare imorgon kväll!!! Feta kramar


Lördag&Söndag

Blev inget uppdaterat igår. Var iallafall med min saknade vän Malin. Vi kollade på en film (som jag inte vet vad den heter), den var faktist rätt så bra.
Sedan blev jag ner brottad av henne för att jag inte plattade hennes hår.. hmmm... Men det slutade med att jag gjorde en inbakad fläta på henne och hon satt vid datorn. + musik. Nice!!
När jag kom hem åt jag mat och sedan drog jag med mamsen ut i spåret med mig. Bra jobbat där! När vi kom hem åkte vi och hyrde fem filmer på filmkedjan. Jo, det tog ju ganska så lång tid att leta på fem filmer som vi trodde skulle vara bra, hehe. När vi kom hem kom skitungarna, Vanessa och Leo, hem till oss. Fixade smoothie, jordgubbar och hallon, mums! 

Vanessa som är 7 år (snart 8) hinner med att läsa texten på engelska filmer så vi började kolla på en utav de. Leo somnade bums i soffan. Men vi andra tyckte att det var en helt okej film. Den hette "What a girl wants" eller något. Sedan gick Vanessa hem och Leo bar vi över till sängen. Jag och mamman min kollade på en till film, men den var inte världens bästa direkt så jag behöver inte ens skriva vad den heter.

Nu ska jag, mamma, Vanessa och Leo snart ta bilen till eskilstuna. Vi ska till parken zoo. Lite senare sjunger också timoteij där, de ska vi se på.

Vi hörs när jag kommer hem. Hare bäst!

Hennes&Mauritz


Otroligt, inte ens sommarskor... inte ens någon idè att kolla på egentligen, MEN... jag fick ju katalogen och blev nicke nyfiken!!!
Nu ska jag sussa tror jag. God natt med er!

Fett Viking För En Dag!

Nu är jag hemma från vikingarbyn, haha. När vi kom fram dit gick jag och Vanessa i förväg. Självklart så går vi för långt in i skogen, någon km längre än de andra. Christian ringer och frågar vart vi är någonstans, då förstår vi att vi gick fel haha.
Men vi gick samma stig tillbaka så vi hittade. Bråå!! Sedan var det en kille som visade oss runt lite och sånt. När han var klar började vi gräva efter "skatter" i en typ sandlåda haha. Men det var inge roligt så gav upp nästan på en gång. Mamma och Fia hittade iaf, så Leo och Vanessa lämnade in sakerna som de hittat till en tjej. De fick välja var sin pärla som det var något speciellt med, tror jag(?) 

Christian säger till mig "Elin, fråga det du ville säga nu då."
Jag svarar "Vad menar du?"
Christian säger till tjejen "Elin hittade ingen skatt men hon undrar fall hon kan få ta en pärla iallfall"
Hahaha, fan va kul. Jag, Fia och mamma höll på att skratta på oss haha!

Okej, det kanske inte lät så roligt, men det var de iallafall

Leo och Christian testade på att skjuta pilbåge. Efter en stund åkte vi med ett vikingarskepp och man behövde 6 vuxna som skulle ro. Så de räknade mig som vuxen så att jag fick ro. Fast att det fanns en annan vuxen att välja, mamma. Men måste ju säga att jag var himla duktig!! haha, inte.
Sedan fikade vi lite granna sådär och efter det skulle Fia och Mamma testa skjuta pilbåge, haha det gick ju bra ;-)

Jag och Vanessa fick testa på att göra bröd. Nice dag ändå!
Nu är jag hemma och om ca 45 minuter ska jag dra iväg hem till systern min och börja skära grönsaker. Vi ska äta tacos ikväll. Men nu kom jag på, har jag någon nyckel(?) Hoppas att mamma har lämnat den. Vi får seee.
Ha en bra kväll! Vi hörs ikväll/imorgon! Kramar

Den 22 Juli 2010.

Nyss hemkommen från systern min. Kollade på en svensk film där, den var rätt så hemsk. Bra men ändå lite pytte dålig.. Bra för att vara en svensk film iallafall.
Imorgon ska mamma, jag, Leo, Vanessa, Fia och Christian till Frösåker eller vad det heter. Ska på någon vikingargrej haha. Vi får se hur roligt det blir. Har iallafall ställt min klocka (mamma) på 09:40. Då ska jag duscha och fixa mig. Undra om jag kommer hinna vara klar till kl. 10:00. Det får jag hoppas, jag är ingen seg snigel.. Utan snabba-snigeln!!!

Nu ska jag vara lite social med min underbara vän Malin på msn. Love

Ska jag säga god natt nu??? Snart.... ska sitta i 15 minuter till. Sedan hoppar jag ner i min varma säng. Låter inte speciellt skönt om man frågar mig. Eftersom att det är varmt i rummet också. Tur att fönstret står helt öppet. Men måste nog stänga de så att inga tjuvar kommer och äter upp mig!!!

Kram&God natt.

TORSDAG

Nu har jag fixat klart min garderob med alla kläder. Det var så att jag rev ut ALLT när jag kom hem till mamma i tisdagskväll. Jag fick liksom inte plats med alla kläder som jag hade med mig.. Så jag drog ut allt på golvet som sagt och sedan blev det liggande där. Tog in lite och hängde på galjar, men sedan var det inte så kul längre. Igår hängde jag också in lite, men nu är jag färdig.
Blev lite skilnad iallfall, eller nu får jag plats med mera kläder. Så nu kan jag shoppa mera!!! Fick ju min lilla lön idag, haha nejdå.. De ska jag spara till London. YEAH!!!

Nu ska jag lyssna på muzik&senare kanske jag trallar hem till systern min.
Där blir det nog film och klikrig med christian! haha. Men vi får se hur jag gör. 
 
Kram

Dagens...

Klädsel:




Shopping:

byxdress


väst

GODMORGON


Hoppas att ni har sovit gott, det har jag gjort. För jag har kunnat andas och det gjorde min sömn toppen hihi.
Nu ska jag få i mig lite frukost. Hört att det finns jordgubbar, så då lägger jag nog i en hel del i min yoghurt och kanske lite linfrön. Låter väl som jag äter en rätt så bra frukost idag.
Vi får la se vad som händer när jag och mamsen har fixat klart oss här hemma! Kanske en runda på hälla shopping. Vi får la se..

Kramar

Lillgrabben ÄLSKAR Erik Saade


Bilder




Hemmma!

Nu är jag hemma från tutbingon. Vann inte ett skit, ingen av oss. Kom hem vid 22.15 tiden. Då tog mamma och jag våra cyklar och cyklade ett tag. Kom hem precis, 23.15. Grejen var att mamma har sin gamla cykel som hon har haft i år och dar.. Den har hon lämnat in på någon affär som har fixat den, så nu kan den rulla på bra igen haha.
Nu dricker vi oboj och äter kvällsmacka. Låter väl niceeeeeeeeee. Nu ska jag lägga upp bilder från dagen så har inte tid att skriva något mer.
Hej så länge!

Bilder Från Idag, Mer Kommer Senare Ikväll.



SYSKONKÄRLEK



Stordykarn!

Vanessa, mormor, Leo badar


"Jag tycker att det är coolt att ha vatten i håret"


Nu sticker jag på bilbingo. Mer bilder får ni se när jag kommer hem.
Ha det bra så länge, höres!!

Hälsningar Från Sängen

Hejhallå, här ligger jag i min underbara säng och väntar på att jag själv ska stänga av den här förbaskade datorn. Funderar över om jag kommer kunna andas inatt.. men det finns ju bara ett sätt att få reda på det! Testa. Så det ska jag försöka undersöka detta, haha.
Ligger också och funderar på om jag ska ställa klockan på 10.30 imorgon så jag hinner med att sola lite när det tar som mest. Men frågan är om det är så bra eftersom jag är så förkyld.. Men jag kanske mår bättre imorgon, jag borde göra de för jag har varit förkyld i några jädrans dagar nu. Nästan en vecka tror jag.
Aja, jag ställer klockan och ser efter om det är bättre med mig imorgon. Det hoppas jag! För jag vill förbättra min bränna.
Ha det gött ute i värmen! God natt med er mina söta vänner.

ElinPezieeeeeeee


Jag tycker inte om att vara förkyld......

Men glad ändå.... lite iaf.


Onödigt Inlägg

Nu är jag hemma från affären också. Köpte lite andra frukter till glassen.
Snart ska jag börja skära upp och fixa för nu har jag ingenting att göra igen. Lotta på liseberg är på våran tv just nu. Finns inget annat. Nej, det var bara de jag tänkte skriva.

Timoteij är med och sjunger nu. De sjunger ju inge bra alls. DÅLIGA!


Dagens


Hemma från banken och farmor.
Jag och pappa vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Min förkylning förstör min dag.....
Har lust att gå och dö framför tvn med en fet påse godis. Fast nä, ska inte förstöra min dag ännu mera.

Igår låg jag i sängen jätte trött, men kunde inte andas så jag låg och vaken i 1 och en halv timme. Jippie!!! Då blev jag sur.

Nu kom pappa med förslaget att vi ska åka och handla glass. Han plockade jätte mycket smultron igår. Så när vi kommer hem blir det glass&smultron. Smarrrigt. Nu är jag lite gladare iallafall.
BYEEEEEEEEEEEEE

FÖRkyld

Jag är förkyld!!!!!!!!!!!!! Åh, jag hatar det. Förstör för mig..... Kan jag inte få bli frisk snaaaaaaaaaaaaaart eller???? DUMMA KROPPP, JOBBA PÅ DÄR INNE. Jag vill inte vara sjuk mer..............

PLUS!! Det är varmt som tuuuuusan här. Hur ska jag kunna somna??????? Nu tar datorns batterier slut.
Hejdå&God natt ännu en gång :-(

/Förkylda Elin


Borta Bra Men Hemma BÄST

Nu är jag tillbaka till den här lilla hålan. Har saknat den ändå, eller mina vänner som befinner sig här..
Emma åkte dock härifrån imorse, det är inte bra. Men får träffa henne direkt när hon kommer hem.

Kom hem nästan precis 18.00. Då tog jag cykeln hem till mamma. Städade trappuppgången. Lika tråkigt varje gång. Varmt nu på sommaren också.. Men vad gör man inte för pengarna. STÄDTANTEN HÄR JAO. Bara att hyra in mig så kommer jag på dirren! Hade en vikarie förra veckan, min underbara mamma. Hihi.

När jag var klar med städningen åkte jag hem till pappan min igen. Vi åt mat och sedan åkte jag med Fridan till snurrisgungan. Efter ungefär 10min kom Mallisen. Stannade där och pratade lite men det var lite kallt så vi tog våra fina, svarta, snabba damtrallor hem till Frida. Vi åt popcorn och pratade ännu mera.. Och Mallan spelade också gitarr. Hon är grym min gumma!

Har varit hemma i 1h och 30min ungefär. Försökt att fixa internet för kontakterna var inte i väggen. Men när jag satte i de funkade inte internet. Efter ett långt tag hade pappa hört att jag försökt med något. Han hjälpte mig, satte i samma kontakter och då funkade det såklart! Så nu ligger jag i min efterlängtade säng och lyssnar på musik.
Snart ska jag nog sova, har ställt klockan på 10.25. Ska hem till min farmor imorgon och fira henne. Innan det ska jag till banken och fixa med min internetbank. Det har varit nå strul väldigt länge nu...
Natti Nattiiiii! Dröm Sött.

SÖNDAG

Nu har jag packat färdigt. Snart bär vi iväg hemåt. Men först ska vi få i oss lite mat i våra magar.
Skriver när jag kommer hem för jag kommer inte ha något internet i bilen. Nästan inga batterier i datorn heller..
Får väl sova istället, inte för att jag tror att det kommer gå meeeeeeeeeen. Mobilen lever iallafall. Den är på laddning nu.

När jag kommer hem måste jag städa kom jag på. Livet är hårt!!! Fast sen måste jag träffa Mallisen om hon har tid med mig förstås. Hörshej!

Gårdagen


Svensk Sommar

Nu spööööö regnar det! Låter som om det kommer vara en flod här utanför imorgon bitti.
Vem vet... bilarna kanske flyter runt här utanför och grejer. Men regn, ja det hör väl till den svenska sommaren. Så är det bara!!!

Mina Nya Skor


Den 17 Juli 2010

Idag har jag solat och badat på dagen. Nu på kvällen kom johanna över.
Vi har käkat mat här och sedan spelat kort. Lite senare badade vi i badtunnan och i havet. Sååå skönt så!
På söndag kommer jag hem. Saknar alla himla mycket faktist. Nu har jag inget mer intressant att skriva. Så jag slutar nu. God natt alla människor där ute, nu ska jag lyssna på musik.
Kramar

BlackAndWhite



Den 15 juli 2010

Idag har vi vart på en liten åktur. Kollade i små butiker i järvsö. När vi var tillbaka i stan kl.17 stannade jag där.
Mina skor håller på att gå sönder och klacken låter när jag går. Jag irriterar mig på det heela tiden. Sprang in i de två skobutikerna de hade. I den första hittade jag inga i rätt stolek. Det fanns bara i stolek 38 och 39..
Då gick jag in i den andra, där gick jag runt och kollade länge länge. Testade säkert 6 st olika par, men ingen passade och var sköna. Till sist hittade jag ett par som var på rea också. De hade kostat 600:- och nu kostade de 420:-. Rätt så nice enligt mig! Gick sedan in på ginatricot (såklart) och där slet jag åt mig 3 tröjor/linnen och ett par shorts. Gick på ca 250:- Rea där också. Fall inte skorna och kläderna skulle vara på rea skulle det ha gått på ca 1300:-. Så nu är Elinpezieee glader!!! Visar grejorna senare eller någon annan gång.
Var på stan i 60 minuter. Sedan kom pappi och hämtade mig och när jag kom hem satte jag mig här vid datorn. Här har jag setat sen dess. Det ända jag har gjort är ätit. Snart ska jag hoppa in i duschen, eller inte hoppa men kliva haha.. 
Vi hörs senare jao!! Ha det bra så länge alla go människor.

Halloj Där Ute.......

Ännu en riktigt varm och skön dag. När jag vaknade åt jag frukost ute i solen. Sedan gick jag ner till bryggan vid oss och solade en stund. Efter ett tag kom pappa och då följde jag med honom ut med våran motorbåt. Åkte runt och kikade lite. Sedan kom jag på att vi skulle åka in till stan och köpa glass. Så vi åkte hem och hämtade pengar sedan vidare till stan. Vi köpte mjukglass och satte oss vid vattnet.
När vi var klara åkte vi till en ö och kollade lite, vi tänkte bada där men det var mycket fiskar och det fanns ingen stege. Pappa hittade iallafall ett nytt fiskarställe. Hem igen, stekte i solen. Somnade till och med ett tag. Så skönt. Vaknade av att pappa fråga om jag skulle med ner och bada. Det är verkligen skönt i vattnet när man är i ett tag. Sedan upp och sola ett tag till.

Nu är klockan 18:46 och vi har nyss käkat. Sitter med bikini ute och det är liksom ganska så sent. Tänker mig när det är vinter och klockan är 18:46, då är det svinkallt och mörkt ute. Då vill man hellst hålla sig inne...
Man ska inte klaga på värmen, men ändå så gör man det. Inte bra, inte bra!
Tror vi ska ta en cykeltur in till stan och hyra film och köpa godis snart. Ingenting bra på tv'n idag heller.

Nu ska jag dricka lite cola och sedan är planen så att jag ska sätta på mig lite kläder.
Ha det så bra där ute. Njut av solen nu när den väl vill vara framme!


Varm dag!

Gick upp tidigt idag. Vi var vid stranden runt 10 tiden. Johanna följde också med. Vi käkade frukost och lunch där.
Mycket sol var det idag, har solat i 4 1/2 timme. I vattnet var det bara 15 grader så det blev bara några dopp för oss alla, man kunde inte vara i nå länge alls. Då frös bena till iiiis.
Nu sitter jag här ute i solstolen med underkläder, men i skuggan. Det går inte att sitta med kläder. Såå varmt.
Har nyss duschat så att jag ska låta vinden torka mitt hår och det har den snart gjort. Då ska jag in och fixa till mig lite. För vid 7 får vi främmande och då ska vi käka.
HEJ DÅ SÅ LÄNGE!


Solen Skiner Och Himlen Är Blå

..Vad Det Är Skönt Att Leva Då
Har varit på maln, där har jag och pappa varit några timmar för att bada och sola.
Jätte mycket folk var det. Varmt i vattnet också. Vi kom nyss hem från affären. Handlat grejer tills ikväll och så.
Nu ska jag lägga mig och steka lite till. Har ju inte kunnat solat på 1vecka så jag måste lägga på brännan lite haha. Nu ska jag ta ett glas sprite. Hörs senare ikväll!

Frisk Och Kry.. Nästan

Igår blev jag frisk. Eller ja nästan, inge ont i halsen och febern var borta. Istället har jag blivit LITE förkyld och fått mvärk, men det står jag ut med. Åkte båt igår och på kvällen var vi på tutbingo haha. Biggan vann 1000 kr och hon dela med sig så jag och pappa också fick :-)
Nu tror jag att vi snart ska åka till Hölick (ett badställe här i Hudik). Jag ska gå ner och höra och det är vad planen är idag. Annars blir det sol och bad här nere vid stugan.
Ha en bra dag allihoppa!

GODDAGENS

Just nu sitter jag i soffan och kollar på tv. Men det är inget bra som vanligt..
Min hals är lite bättre än igår och febern har sjunkt. Det är braaaa.
Vaknade ungefär 10 idag, var fortfarande jätte trött men kunde inte somna om. Men men... Nu ska jag se på något tråkigt tv pogram för jag har inget roligare för mig. Hämta ett glas juice ska jag också göra. Nu vet ni! :-)

Stort Grattis Till Min Underbara Vän

Idag fyller FRIDA 15 år. Jag hoppas att du får en väldigt fin dag!!! Kramar

Hade bara lust att lägga ut världens töntigaste "Ja må hon leva" låt hahaaaaa

Fredag 9 Juli 2010

Sov inge bra inatt. Såå varmt... Vaknade kl. 11 tror jag. Har setat ute idag första gången sen i måndags. Satt i skuggan, men det är lika varmt ute som inne. Tror fasiken att det är varmare inne för där blåser det inte. Björn och Johanna har varit här och fikat lite.
Ikväll hoppas jag på att det är något bra på tv'n. Det är ju trots allt fredag. Aja, vi får la se.
Känner mig faktist lite bättre idag, tror jag. Har tagit ipren och strepsils så det kan ju vara därför men hoppas att jag blir frisk efter helgen iallafall. Då blir det BAD&SOL för mig!!! Åh, jag längtar. Vill inte sitta inne och uggla hela dagarna. Trist. Nu ska jag fortsätta att lyssna på musik och chatta med folk på msn. Det låter nice tycker jag.
Hörshej!


Film

Love Happens 


Den här filmen såg jag igår. Den var inte jätte bra, men inte jätte dålig heller. Romantisk var den iallafall och det gillar jag.

Atonement

(Det verkar inte funka att ladda upp video så om ni vill se, klicka här).

Jag såg också denna film, den var inte så bra. Den höll på i ca 2h och var seg hela filmen ut.
Men alla filmer kan ju inte vara bra alla gånger hihi ;)

Tråkigt Att Vara Sjuk


Har ingenting att göra så kan lika bra uppdatera bra här på bloggen.
Inget bra på tv är det. Så det suuuuger. Fan va tråkigt jag haaaaaaaaaaaar. Vill bli frisk! Mitt liv suger just nu...
Hoppas att ni har det mycket bättre än mig och är helt friska!

Malvas födelsedags"fest"♥ Del2.


Det var mycket god mat och efterrätt!


-

Dagens humör: Inte på topp iallafall, sjuk..
Dagens borde: Dricka mycket vatten
Dagens planer: Friskna till och ta det lugnt

Dagens frisyr:
Utbakadfläta
Dagens smink: Ingenting
Dagens klädsel: Sovtröja

Dagens längtan: Tills jag blir frisk
Dagens saknad: Adrian
Dagens beroende: Vatten

Dagens tråkigaste:
Att jag är sjuk och inte kan vara ute och sola..
Dagens roligaste: När man är sjuk så är ingenting roligt..


Malvas födelsedags"fest"♥ Del1.


Vi ligger fint i ringen... Malin har något lurt pågång..

Hon knuffar ringen....

Jag och Malva åker ner i vattnet med huvudet före... Vi som inte skulle blöta håret!!!! haha.


Det var några bad bilder. Snart kommer lite andra bilder!

Torsdag 8 Juli 2010

Vaknade runt 10 tiden. Har bara legat i soffan och kollat på tv. Men det är inge bra på tv'n sååå har mest setat här vid datorn. Har snart druckit upp 1,5L vatten och fått i mig ipren. Jag vill inte var sjuk längre! Att se solen lysa utanför fönstret gör mig arg, jag vill ju sola!!!! :-(
Snart ska jag iallafall få i mig lunch och sedan vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Det finns inte så mycket att göra när man är sjuker meeen. Nu kom jag på en sak jag ska göra senare! Jag ska försöka få in lite bilder från Malvas födelsedags"fest". Det blir skoj.
Nu ska jag dricka mer vatten, kissa på mig, äta mat. haha...

Framme I Stugan

Kom fram vid 21.00 tiden. Ligger just nu i soffan och latar. Har kollat lite på fotboll, Tyskland-Spanien. Spanien vann, vet inte om det var bra eller inte. Är inte så intresserad haha.
Nu ska jag läsa massa bloggar för jag har inget bättre för mig och ha på scrubs i bakgrunden. Detta blev inget lång inlägg men det får väl gå ändå. Bättre än ingenting iallafall.

En härlig bild från Malvas födelsedags"fest"!


Mot Lilla Glada Hudik!

Nu befinner jag mig i bilen. Vi har inte åkt nå långt alls, ca 10 minuter. Innan jag åkte klunkade jag i mig nästan 1,5L vatten. Hade bara lite kvar på botten. Sedan kom jag på att det kanske inte var så himla smart nu när jag ska åka bil i 3 timmar. Men men... Radion spelas här i bilen och det är tur att jag har en dator att roa mig med. Batteriet håller i exakt 4 h & 47 minuter från och med nu.

Har inget roligt att skriva så jag slutar nog här, hejsvejs så länge! :-)

Fridas Födelsedags"fest"♥ Del2.


Fridas mormor hade gjort tårtan. Den är så häftig&god!

Våran lilla stjärna


Ett Elakt Virus....

Vaknade inatt av att det var sjukt varmt. Hade 38,4 då. Dettog säkert 1 timme innan jag somnade om.
När jag vaknade hade jag 38 grader. Jag gick in på toan och kollade mig i spegeln, jag kände att jag hade fått mer ont i halsen. Öppnade munnen och såg en stor, fet, vit blåsa. Säkert typ 1 cm. Jag ringde mamma direkt och hon ringde läkaren. Kl. 14.00 åkte vi dit och jag tog halsprov. Jag hade inte fått halsfluss men jag hade fått ett elakt virus i halsen som kunde utvecklas till halsfluss senare under veckan. Om jag fortfarande har feber och lika ont i halsen på måndag så ska jag få medicin. Köpte med mig mc'donalds. Men det är inte speciellt skönt att svälja mat... och inte heller dricka. Doktorn sa att jag skulle dricka mycket vatten och äta alvedon så det får jag väl göra!!!

Har precis packat klart allt till Hudik. Snart åker vi, men det tråkiga är att min Ems inte följer med. Jag vill inte att hon ska bli sjuk och fall jag får halsfluss så smittas det jätte lätt. Men jag får ha en tråkig helg/vecka med hopp på att bli frisk så snart som möjligt.

Vi hörs senare, kanske när jag sitter i bilen.


Tisdag - Sjuker

Sitter här i sängen och äter godis, eller nej... jag ligger ner. Denna dag har varit såå seg. Har bara legat och latat och pratat med Ems i tele ganska så mycket. Medans jag skriver det hät så har jag termometern i munnen. Snart får jag reda på om jag fortfarande har feber eller inte. Hoppas att jag inte har! Fast det har jag säkert.
Imorgon följer Ems med till Lilla Glada Hudik. Hon är så söt... hon följer med mig fast jag inte mår nå bra. Men hon sa att hon skulle ta hand om mig. Vi får hoppas på att jag frisknar till fort. Tills dess får vi mysa framför filmer och tjejsnack. Det tycker jag låter bra de å.

Feeeeber fortfarande, 37,7.... Nu ska mamma göra ordning fruktsallad, vi hörs senare va.


Fridas Födelsedags"fest"♥ Del1.


Jag visste att änglar kunde flyga, men peka finger det visste jag inte att de kunde..
Men om någon fuskar så kan de!

Hälsningar från en sjuk Elinpez!


Tänkte ladda upp lite bilder snart... Men först hade jag tänkt att fixa till den här fula bloggen lite!
BYE

Måndag & Tisdag

Igår tog jag, Emma och Malin 10:15 bussen till stan. Vi köpte med oss sallad från vivaldi och sedan promenerade vi till hamnen. Vi åkte med 11:15 båten till Östra Holmen. Där badade vi och solade. Mycket nice!!!
Efter någrsa timmar så åkte vi hem. Då åt jag mat och sedan runt 8 så cyklade vi 3 tjejer till gropen och badade. Vi åt också bullar, kex och festis som Malin hade tagit med sig. Så söt. Var hemma runt halv 11. Då gickjag hem till min syster och kollade på film med hon, hennes kille och Leo. Men vi såg inte klart hela.

Idag vaknade jag kl.8:00. Kände att jag inte mådde nå bra.. Hade ont i halsen och det kändes som om jag hade feber. Termometern visade 37,8 och jag brukar ha väldigt låg temp annars. Jag la mig ner och kollade på tv. Somnade efter typ 5 minuter och vaknade igen kl. 12:00. Brukar aldrig kunna somna om så det visar att jag har feber. För ungefär 1 timme sedan hade jag 38 grader sååå fan....
Ligger här i sängen nu med huvudvärk, halsont och har ont typ överallt! Nu ska jag kolla på Bella&Tyra Show för jag har inget bättre för mig. Hörs någon gång!

Min vecka

Har varit jätte dålig på att skriva. Men har inte haft lust. Den här gången kan jag inte säga att jag inte har haft tid för det har jag..

Men har haft många roliga saker för mig. I måndags var vi tjejer hemma hos frida. Åt pastasallad där och massor med frukt. Sedan spelade vi kubb, fotboll, hoppade studsmatta och lite senare på kvällen badade jag&Malva. Några av oss tjejer sov över. Vi sov i hennes husvagn. Somnade vid halv 5.

Tisdag När vi vaknade nästa dag var vi alla trötta. Vi satte oss ute i det fina vädret och åt frukost, sedan badade jag, Malva, Malin och Frida. Lite senare på eftermiddagen åkte jag, Frida och Malin ner på stan. Vi köpte present till Malva.

Onsdag Åkte hem till Malin på förmiddagen för att fixa med Malvas present, Frida var också där. Vi åt sedan mat och Malin spelade lite gitarr. Vid 17.00 åkte vi hem till Malva. Hon öppnade paketen och sedan kom Jennifer också. Efter paketen var öppna badade jag, Malva och Malin ett tag. Sedan var det mat. Kyckling, potatis och sånt. Riktigt smarrigt! Vi spelade kubb efter vi blev mätta i våra magar. Sedan sprang vi runt lite i hökåsen och gick en promenad. När vi kom tillbaka åt vi massa frukter och glass. Sedan badade vi igen, fast topless haha.

Torsdag Jag och Malin badade på förmiddagen, alltså inne. Sedan åkte vi hem till henne och käkade mat, sen fick vi reda på att hon hade feber.. Så synd om dig gumman :-(
Jag cyklade då hem och fixade mig. 16.20 gick jag hem till Emma, sedan gick vi och mötte Frida. Vi gick till bussen och tog den till stan, Malva hoppade på också. När vi kom fram gick vi runt i stan och kollade eftersom att det är Rix fm festivalen. Vi träffade på Jonas, Johan och Andreas. Sedan gick vi och kollade på artisterna. Men det vart så varmt och vi såg nästan ingenting så vi gick och satte oss i gräset ett tag. Sedan gick vi och åt på spicy hot. Då kom Jossan&Jejje. När vi åt klart åkte de en karusell som såg skit läskig ut. Den åkte upp och ner...
Efter det gick vi till vasaparken och satt där ett tag och pratade. Ca 23.00 åkte vi hem. En mycket trevlig dag!

Fredag (idag) Emma kom hem till mig och solade några timmar. Det har verkligen vart jätte varmt idag.
När hon gick hem packade jag och sedan drog hem till mammsen min. Duschade och sen gick jag hem till syrran min. Lekte med Leo och pratade med Fia. Nu har jag nyss käkat mat och vet inte riktigt vad jag ska göra.

Men ha det så bra!!!!

-Bilder kommer senare-

RSS 2.0