Nightmare on elm street


Söndag 18:19

Gårdagen blev mysig med en skräckis, nightmare on elm street. Den var bra, började läskigt och slutade läskigt.
Kl. 21:00 började Tre systrar och en mamma på tvn, både jag och Emma hade sett den förut men vi kollade på den iallafall.
Vid 00:00 (eller något runt den tiden gick) min kära vännina hem. Jag älskar dig!!

Idag när jag vaknade kollade jag på klockan och fick se att den var 08:35. Fick panik för att jag trodde att det var måndag och att jag skulle till skolan. Men efter några sekunder kom tanken "eller vilken dag är det egentligen?", jag kollade på mobilen och såg att det var söndag! JAA tänkte jag och gick och la mig igen, somnade på dirren. Vaknade igen vid 09:45 (omställd tid), då satte jag på en film och tog det lugnt.

När klockan började dra iväg mot 13:00 gjorde jag ett ryck, sminkade mig och satte upp håret.
Sedan gick jag och mötte Emma i det fina vädret. Vi gick en prommenad i 2h, till hökis och gick runt där och sen tillbaka hem.
För att göra dagen LITE roligare städade jag efter de............ haha.


Ändrade planer...


Tyvärr är Malin fortfarande sjuk... snart har hon varit det i 1 hel månad. Gud vad jag saknar den bruden!! Det är sjukt.
Men istället så ska jag och Emma se på skräckis. Får se vart vi tittar på den, men först ska jag äta! Hej!!

Lördag 18:01

Har vart upptagen så jag har inte kunnat skriva. Pluggat och sånt.. Fick vg på matte provet och tror att jag fick nästan alla rätt på idrotten.
Men kan berätta lite vad som har hänt de senaste dagarna, eller nej... jag berättar om igår(fredag) och idag haha. Igår åkte jag och Emma ner till stan efter skolan. Köpte lite kläder.
Vi fikade på gräden också. Mycket mysigt!
Vi åkte hem med 18:15 bussen. När jag kom hem åt jag mat, badade och sedan började Idol. Somnade i soffan vid 10 eller nåt. Super trött efter en jobbig vecka.

Idag vaknade jag vid 10. Åkte ner på stan kl.13 med Emma. Köpte present till pappan min som fyller år snart och vi åt mc'donalds. Nu är jag hemma och kl.19 ska några tjejer och jag kanske hem till Ylva och kolla på skräckis.
Det är ju halloween och då är skräckis ett MÅSTE!


Klar med pluggningen!


..fast det har jag varit ett tag. Har också fått en söt unge på köpet som ska sova bredvid mig under natten, Vanessa. Snart ska jag krypa ner i sängen!

Det var allt för mig, kramisar.


Onsdag 17:02

Nu: plugga!!! har idrottsprov och biologiläxa imorgon!!! ser fram emot en till kväll med bara plugg...



Tisdag 23:26

Träffat Vendela, Vanessa och Leo nu på kvällen. Vad jag har saknat de!!!!
Mamma har också förhört mig på so provet som vi ska ha imorgon.... hoppas det går braaaaa. Tänkte bara skriva lite kort. Har inget roligt att säga, förutom att jag ska krypa ner i min (förhoppnings) varma säng så att jag kan värma mina händer och fötter!

GOD NATTIS

Måndag

Idag har det varit en riktigt seg måndag. Först tråkig skola... fick reda på svenska inlämningen och spanska provet. VG+ på svenskan och MVG på spanskaprovet. Toppen!!!
När jag kom hem packade jag grejer hos pappa och sedan drog jag vidare hem till min mor.
Satt vid datorn och skrev lite fakta om Brittant Murphy som jag ska prata om imorgon på engelskan... snacka om att jag är nervös! plus att jag hatar engelska.
Men får hoppas att jag kommer ut levande ur klassrummet iallafall, hehe.

Nu ska jag snart soveeeee. Klockan är 22:36...... äsch, vad gör det om jag sitter här i 30 min till?
Har lov nästa vecka och kan sova ut då istället!

Godnatt

NU STICKER JAG TILL SKOLAN


Söndag 22:48

Ligger i sängen och kollar på film på tv "Vid din sida". Har sett den förut, men den är bra så kan se den igen. hihi.  När den slutar ska jag nog sova. Om jag ska orka upp imorgon så är det en bra idè.
Nu har jag ingenting mer att säga, ett kort inlägg blev det. Men.... God natt

Tidsinställt


snygga tröjor från monki! bara ett litet test liksom.

ha en bra kväll!

Göteborg

..Där har jag vart i helgen. Har inte orkat uppdaterat.
Kom till Göteborg vid 23 tiden i fredags. Vi åt Italiensk pasta som var jätte god. Somnade vid 4 tiden.
Igår, lördag, regnade det HELA dagen. Vi gick iaf ner till stan. Det var jätte mycket folk fast att de regnade så mycket.
När vi kom tillbaka hem blev det slapp framför tvn/datorn och sedan fixning.
Vid 19.30 tog vi taxi till en restaurang. Där åt vi olika små rätter. En mycket trevlig helg har det varit!


Nu sitter jag i bilen påväg hem. Jag och Johanna tycker nog båda att det ska bli skönt att sova i sin egna säng, haha..
Kommer nog vara hemma om några timmar. Skriver kanske lite senare. Måste testa ett tidinställt inlägg. Det är ju nytt här på blogg.se. Niice!


Tillbaka i rutan

Nu ska jag sova. Har ont i benet, väääääxtvärk. Ajajajajaj!!!! Irreterande skit.
Jag ska ju inte växa något mer sa våran skolsyster. Varför ska jag då behöva utsättas för växtvärk???? eller är det meningen att mitt ena ben ska vara några cm längre än mitt andra imorgon när jag vaknar???
Något mer som är jobbigt är att jag har skavsår och det känns som om det är infekterat... hela hälsenan gör ont när jag går......

Imorgon är det FN-dagen.
Och då får vi elever i skolan välja mellan olika alternativ. Tex. baka, spela spel, fn soldat, tipspromenad, film och sådant.
Man får sätta 1,2,3,4(?) på det man hellst vill göra. Jag och mina kompisar har valt att baka i 3 år nu, men har aldrig fått det. Så imorgon ska vi spela spel...... och det värsta av allt... med Svett-Håkan!!!! Underbart.

Nu ska jag inte klaga något mer. Grejen var den att jag bara ville säga god natt, men nu fick jag lite andra ord sagt också.

God natt!
/Hon med värk i benet.


Torsdag 22:47


Dagens outfit 21/10.

Morgonen bjöd på orientering ute i den kalla skogen.
Jag, Emma och Malva hittade 2 st på typ 30 minuter och det är väl rätt så bra iallafall! Dock skulle jag leda de tillbaka till skolan sen och jag liksom gick inte i någon stig.
Jag såg några hus och föreslog att vi skulle "dra" en tomt och de gick med på det. Men sedan ser jag en väg och vi kom ut ur skogen. Glädjeskutt.

Hade syslöjd idag, och jag blev klar med en vante. Förutom att jag ska fästa alla trådar, men det gör jag när jag har gjort klart den andra vanten också. Jag började med att skriva en beskrivning på hur jag gjort vanten. Hann göra ett A4 tror jag.

Fick reda på fysikförhöret som vi hade i veckan. Alla rätt! Fast det var lätt, men ändå..
Slutade skolan vid 14.00. Då gick jag hem till min moder och packade kläder. För imorgon drar jag iväg!
Sedan cyklade jag hem till pappa på min snabba cykel. Lite plugg blev det på köpet.

Nu på kvällen kom min väninna,Emma, förbi mig på en kvällsfika... eller inte. Hon kom och kollade på Vampire Diaries med mig. Tror det kommer se ut så varje torsdag! MYS.

Har ingen ork kvar i fingrarna och inlägget känns för långt. Återkommer om några minuter igen!

Onsdag 22:77

Tjalllala!
Nu ligger jag i min säng. Fryser om både fötterna och händerna som vanligt! Ska försöka komma på något sätt att bli varm.... men hur??

Nu på kvällen har jag varit hemma hos mina kusiner och firat deras pappa. Kom hem vid 22.00. Har ätit god mat och god efterrätt! Mycket smarrigt.

Juste! var hos tandläkaren idag. Hon sa att jag hade jätte fina tänder och inga hål. Duktigt.

En sak till... Jag måste bara säga att jag har ingenting roligt att komma med. Har inte tid att ta bilder och ingen ork heller desutom. Bloggen blir så himla tråkig utan bilder, men ni får stå ut med det ett litet tag/några dagar.
GOD NATT MED ER

Tisdag 23:14

Fick reda på 2 av proven som jag hade förra veckan idag, engelska och kemi. På kemin fick jag iallafall vg! glad bäver!
Hade också läxförhör på fysiken och det gick bra.

När jag kom hem kollade jag på Top model och tog det lugnt.
Sedan blev det spanska pluggning, har prov imorgon. Och sen lagade jag mat, spagetti och köttfärssås. Efter maten, ännu mera plugg... det är fortfarande några glosor som inte vill sätta sig i min skalle, men nu bryr jag mig inte om de längre för jag har gjort mitt bästa.
Kanske hinner kolla lite mer i morgon bitti, innan jag far iväg till skolan.

Nu ska jag chatta lite med Malin och Tobbe. MÅSTE snart sova!
/Elin


22:59 God natt.

Nu befinner jag mig i min sköna och varma säng. Jag fryser om mina händer och fötter.. som vanligt. Vad är felet på mig? jag fryser alltid!

Det var egentligen ingenting speciellt jag hade tänkt att skriva men jag tänkte iallafall säga godnatt och att jag snart tänker lägga mig och sova så att jag är pigg imorgon bitti.
Mina msn vänner skriver till mig! har inte tid med att skriva här!!! Kramar

En slappkväll i sommras.. då när man var brun.

Måndag 21:05

Idag fick jag reda på det oförberedd spanska provet som vi hade förra veckan. Hade exakt vg! nöööjd!
Slutade skolan vid halv 4. Då gick jag hem och pratade med Malin i telen. Saknar henne mer än vad jag saknar min... ring som jag tappade bort för ett år sedan när jag var på Kvartan!!!

Efter det pluggade jag fysik och spanska. Nu är jag klar för idag!
Te och datorn är vad som gäller nu, 21:04, på kvällen. Låter nästan mer lockande att gå och lägga sig i sängen. Är trött som en oxe! (är de trötta ofta?)..

Hejsvejs!


22:41

Idag har jag kollat på handbollsmatch och nu på kvällen åkte jag och emma in och kollade på grabbarna som spelade bandy.
De vann med 5-4. Duktigt!!!

Har nyss duschat och ätit mat. Ska dricka upp mitt te nu, sen ska jag gå och lägga mig!
Kommer nog ligga och kolla lite här på datorn ett tag till men det blir nog lite tv till de också. Eller vad sägs om det?

Kram och godnatt

Söndag 12:17

Nu sitter jag hemma hos min mamma. Har precis städat och så.
Om ca 15 minuter åker jag, mamma och mormor till en visning någonstans nära stan. Har inte fixat mig någonting, går i mjukisbyxor och en t-shirt. Känner mig inte speciellt snygg... men de får gå för denna gång! haha.

Nu måste jag ruse!!!!

00:01

Jag börjar bli lite trött..... så tror jag stänger av denna aparat nu.
Har ändå suttit här nästan hela dagen och den behöver också vila! Tror det är någon bra film på tvn, ska kolla på den.

Jag har ont i maaaagen, aaaaaaaaaaj.
NU god natt

En HELT vanlig lördagskväll


Har sutti och webbat med Friiida i säkert 2h! Känns som det iaf!
Vi har sjungit med i glee låtarna och rockat loss. Det känns som om när jag webbar så blir jag bara mer och mer oseriös.
Ni ser ju själva.... till sist blev jag en djävul, haha.

Men en mycket trevlig tid blev det. Älskar dig!!!!

NYTT I GARDEROBEN


suddiga bilder..... tröjan är grön.

Lördag

Vaknade och såg på min mobil att emma skrivit att någon kille hade blivit misshandlad någon gång under natten.
Läskigt!!! Nu har jag fått reda på vem det var... hemskt.

Sitter och tränar lite på idrottsprovet som vi ska ha någon vecka framöver. Orkar inte träna på fysiken just nu.
Ikväll vet jag inte vad som händer. Tv och ta det lugna fisken antagligen!
Nu ska jag sätta på lite musik och digga lite


Just nu 00:27:

Jag sitter och har en otrolig rolig konversion med min vän Malin som har körtelfeber!!! Så himla synd om henne... jag menar allvar, det lät inte som de... Kraken kommer inte få spela sin favvó sport, handboll, på tre långa veckor.
Och hon har inte heller varit i skolan på snart 2 veckor. Snacka om att jag saknar henne... Jag står till och med ut med hennes segande i en HEL vecka utan att klaga, bara hon kommer hem tll mig helt frisk nu.. hokus pokus simsalabim.

Ingen malin, ingen elin... livet blir tråkigt utan dig!

du var min första vän, du var min första bästavän.
det var bara du som förstod mig.. ingen annan.
långis&kortis kommer det alltid att vara♥

SHOES


FREDAG

Efter skolan drog jag och emma ner på stan. Köpte en sjal och en tröja.
Sedan träffade vi på malvisen och vi ick runt oh kikade lite till. Men efter ett tag blev vi fikasugna och gick till gränden! Satt i 1h 30min och pratade om allt möjligt. Jätte mysigt tjejer!

Nu har jag nyss klivit upp ur badet. Om några minuter börjar Idol.
Heja!!!

Så här börjar och slutar det alltid när jag tar webb bilder!.. 1. seriös 2. lite oseriös 3. ännu mera oseriös

(gamla biiiilder)

Torsdag 19:57

Hade oförberett spanska prov idag. Det gick inte bra och inte dåligt. Vet inte riktigt faktist, får vänta och se.. haha.
Kemi provet gick rätt så bra, tror jag. Vill inte säga att det gick bra för de är då det brukar ha gått dåligt haha ;-) När jag kom hem gjorde jag klart svenskan och engelskan.

Nu sitter jag med Emma i min säng. Om 5minuter börjar premiären på Vampire Diaries. HÄRLIGT att det kör igång igen!!!
Nu ska vi kolla i skolkatalogen i väntan på VD.
HEJDÅÅÅÅ


Onsdag 16:37

Tjolahopp!

Bloggade ingenting igår pga. jag inte hade någon ork.
Men idag är jag tillbaka igen, dock kommer det inte bli så mycket men mer än igår iallafall.

Igår: Gjorde som alla andra dagar.. först skola, hem, datorn, gjorde korvstroganoff och ris. Fick bedömningen "den här var godare än min" av mamma. Bra! Senare på kvällen blev det pluggning, som vanligt.

Förresten, igår på fm var Emerich Roth hos oss. Han berättade om att han var med i andra världskriget och hur han hade det under tiden. Alla blev nog chockade när han sa att han hade varit 175 cm lång och vägt 34 kg. Helt otroligt.
Nu är han 86 år gammal (om jag kommer ihåg rätt) och åker runt och föreläser på olika skolor. Det är inte många som fortfarande åker runt och föreläser så vi fick en bra chans!
Det var också två andra killar som var där och pratade, Kalle och Patrik.

Nu har jag skrivit rent svenskan och snart kommer nog min moder hem. Då ska jag äta, är super hungrig, och sedan tv/plugg eller något liknande. haha.
Kemi prov imorgon!! det kommer nog gå sämst...

Hej och hejdå 22:19

Nu får pluggningen för idag vara klar! Orkar ej något mer. Nu är det te som gäller och sedan sängen.
Dock blir det nog inte förrens om ca 30 min, men det är bra de också! Känns som om jag är lite trött faktist, men kommer säkert inte vara de när jag väl ligger där i min säng och kollar upp i taket i 1h. Härligt kallas det.
Nu ska jag lyssna på musik och drömma mig bort...

Nattiskramar


Just nu: Mörda potatisen


Jag har hjälpt mamsen att skala potatis, plockat ur och i diskmaskinen! Bra jobbat, säger jag till mig själv!!!

Hemma från skolan 15:49


Jag är hemma! Det måste firas med ett glas fruktsoppa!!! haha.
Ska också sätta fart med pluggningen lite, det bjuds på spanska glosor och till de, musik. NICE.. Som efterrätt, lite senare ikväll, blir det kemi pluggning. Låter det inte som en bra kväll?

Hoppas ni slipper så mycket plugg och kan hitta på något roligt istället.
STORA kramar

08:51

Sitter i datasalen och har svenska. Det är nog inte så många som jobbar och jag vet inte heller vad jag ska skriva.
Idag på So lektionen ska våran lärare bjuda oss på något som han har bakat. Bara för att våran klass har vunnit klasskampen i våran skola 2 gånger förut.
Vi ska få belöning!

GOODNIGHT 23:24

Nu tror jag att det är dags att säga god natt!
Har tröttnat på att sitta här nu.. ingen mer idè om bloggar som jag kan läsa. Så då kan jag lika bra gå och lägga mig i min sköna säng som väntar på att jag ska lägga mig där.

Blev förresten "dagens blogg" på Saras blogg. Kulit! Hoppas att några av hennes läsare kikar in på min blogg och gillar den.

Nog om det.. tandborsten ropar KOOOOM HIT! Ska lyda han/hon/den.
Dröm sött

Nytt i garderoben


Örhänget har jag fixat och trixat med själv. Köpte ett halsband och det var tre st kors på så varför inte ta 2 st av de och göra örhängen också. Väldigt snyggt enligt mig!

Nytt: jacka, 2 örhängen& 2 halsband.

21:43

Idag på hälla så gick jag runt i ca 1 och en halv timme. Hann shoppa lite grejer iaf! Smycken (ovanligt), present till malin och en jacka. En mycket nöjd Elin!!!
samtidigt medans shoppandet pågick pratade jag med mina två underbara vänner i telefonen, Malin och Emma.
När jag kom hem blev det lite kemi pluggning. Sedan åkte jag och mamma till min faster och fikade. Där befann sig också min kusin. Kul att träffa de.
Vid halv 8 åkte jag hem och drog på mig två par vantar, sjal och en tjocktröja. Då var jag redo för en prommenad i det kalla mörkret med Emma. Alltid lika mysigt att prata med henne, även fast det är 3 grader varmt(?)... haha.

Nu ska jag tjata på mamma att hon ska göra varm choklad/te åt mig. Jag fryser!!! hihi.
- mamma, vad hände med chokladen????
får som svar - den är påväg!!!

Vilken underbar betjänt jag har.

Projekt - Göra Mallan (sjuklingen) glad.


Tycker så synd om min lilla vän som har varit sjuk i nästan en vecka nu och säger hela tiden att hon har så tråkigt. Så när jag var på hälla så passade jag på att köpa ett armband till henne.
Vem vet.. hon kanske blir lite friskare då(!?)

Ändrade planer

Istället för att plugga nu så gör jag de som jag är bäst på istället, skjuta upp pluggandet och åka och shoppa.
Mamma ska handla så då passar jag på att shoppa på hälla medans hon handlar mat. Låter det rättvist? hehe.
Jag har fixat klart mig nu, så snart åker vi nog iväg.
Lite senare på eftermiddagen eller senare ikväll så blir det pluggning. Längtar dunder mycket!!! (eller inteee)

/Elinpezie.

GOODMORNING

Vaknade halv 10.... före min mamma... är det inte jag som är tonåringen som ska sova länge? haha.
Har sutti med en filt runt om mig och kollat på tv. Nu är det Gilmore girls.
Så de ska jag se på och käka någon god frukost! Efter det.. dusching och sedan lite plugg kanske. Det är ju trotsallt söndag, den tråkiga dagen, då man ska plugga.

Pussar


9 Oktober 23:46

Kom nyss hem från min syster. Har druckit te, ätit smörgås, pratat, lekt med Leo och gosat med Vendela.
Nu ska jag nog snart gå och lägga mig. Känner mig faktist rätt så slut.
Fast jag har tagit det lugnt hela dagen nästan? haha aja. Nu ska jag äta godis/borsta tänderna?? hmm... väljer nog tandborsten just nu. Duktig flicka!

Frukost: varm macka&varm choklad.
Outfit: Svarta jeansläggings(ginatricot), myströja(London)
Träning: räknas 10 minuter på en crosstrainer? haha.. med leo på sidan som
säger: elin, får jag stå på med dig?
han hoppar upp och trampar med mig i 30 sek, hoppar av, någon minut senare...
elin, får jag stå på med dig igen? haha.
Duktiga: rensat smyckeslådan och även städat.
Nagellack: inge
Vill ha: en frisk Malin
Ångest: att vi snart måste välja gymnasium och jag vet inte ens vad jag vill bli... jobbigt läge!
Mående: bra, känns som om jag börjar få lite ont i halsen just nu.. men hoppas jag känner fel.

GOD NATT!!!


Ta tag i lördagen 18:50

Har sutti vid datorn nästan hela dagen. Vilket liv man har.. haha.
Tror jag ska göra något viktigare, som att städa. Låter det kul?  det kan ni ge er på... att det inte är. Men slipper iallafall skjuta upp det tills imorgon. Det är bra.
Efter det ska jag sjunka ner i soffan framför en bra film eller något bra på tv'n med någonting smaskigt!!!

Detta går jag runt med denna dag. Myströja&flottigt hår!

Ha en bra lördag alla fina!


Hennes&Mauritz


REA PÅ RINGARNA&SKORNA. PASSA PÅ!


Rensar i min smyckeslåda.....



Ni ser själva! mer än hälften använder jag inte och de ska jag sälja någon dag framöver på loppis eller något. Har ännu mera smycken hemma hos min pappa också som jag inte använder.
Det känns som om jag alltid har varit en smyckesälskare.

Hoppas ni har sovit gott!

Nu är jag vaken. Blev väckt av min väckar klocka(mamma) kl.10.
Har ätit god frukost och tittat på tv. Nu fattas bara att sitta här vid datorn, så passar på nu.
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Antingen kommer jag sitta här framför datorn och ruttna hela dagen, eller så går jag antagligen hem till min syster och leker där med Leo, Vendela och Vanessa om hon är där.

Dagens..
-
måste duscha, och det känns lite jobbigt heh.
+ ingenting planerat
- jag skulle egentligen ha sovit med mallan idag, men sötisen är sjuk... tyvärr.
så vi båda är jätte arga!

Tillfällig header!

Nu har jag försökt, och jaa...g klarade det. Saken var den att jag hade glömt att skriva dit en sak i stilmallen haha.
Min moder i huset har ropat att mitt te är klart nu i ungefär 5 min. Så ska nog lyda hennes råd att hämta det innan de blir kallt.
Detta blir sista inlägget för ikväll.

Hoppas att ni har/haft en bra fredag! God natt.

IDOL PÅ TV

Så himla söta pojkar!!!

Olle Hedberg


Daniel Norberg

FREDAG

Hade engelska provet idag. Trodde verkligen att det skulle gå skit dålgit, eftersom att våran lärare sa förut att de skulle vara jätte svårt.. men efter att ha gjort provet så var det ingen som tyckte att det var svårt.
Nu ska jag inte säga att jag klarade mig, för det är då man inte brukar göra det haha.
Det är bara att vänta och se!

Hade idrott sista lektionen, slutade runt 1 tiden. Som varje fredag, så skönt.
Gick hem till pappa och la mig i sängen med datorn i knät och pratade med min kära vän malin på msn och tele.

Vid 4 eller något cyklade jag hem till mamma. Nu på kvällen har vi kikat på Idol och jag har sutti här också.
Har problem med att ladda upp en header... fix pågår!

Bilden bjuder på början på fredagsmyset.


Malin gästbloggar!

Elins blogg är för tillfället under renovering men den ska snart vara fixad. Pussar! /Malin

Onsdag 21:14

So provet kan ha gått bra, men det kan ha gått lika dåligt också. Svarade på mycket men vet inte ens om de var rätt. Aja... strunt samma. Vi får se hur det går. Hoppas på G iallafall!

Efter lunchen tog jag och klassen bussen ner till stan och kollade på någon teater. Den var inte så bra, snarare konstig. Den höll på i 1h och 30min ungefär. Då gick jag och brudarna till coffeehouse by george och fikade.
Så mysigt att umgås med mina favvo tjejer!!

Vid 4 tog jag, emma och frida bussen hem. Packade då grejer, och tog mig sedan hem till pappi.
Det jag har gjort under kvällen är ätit mat och pluggat... de är några engelska glosor som jag VERKLIGEN INTE kan lära mig. Trött?? eller vad är det med mig??
Aja, skjuter upp de tills imorgon efter skolan istället. Då kanske jag är lite mer piggare får jag hoppas.

Nu ska jag kissa, kika bloggar och göra något kul!
Chillidill



vackra bilder från fiket


rstahl.devote.se

http://rstahl.devote.se/blogs/6210937/videoblogg-ar--om-tacksamhet.htm 

Bra sagt! Klicka på länken för att förstå vad jag menar.

Tisdag 23:02

Har egentligen inte lust.. men kände att jag måste blogga iallafall!
Idag har det varit rätt så nice dag i skolan, som är rätt så ovanligt. Förutom att vi fick reda på att vi skulle ha ca 50st extra glosor i engelskan och 3 sidor till på so'n. Men vi hade våran andra handledare idag på so'n för våran andra lärare var sjuk, hon var mycket bättre på att förklara. Önskar att man hade henne istället...
Malvas kommentar var faktist rätt så bra! "Jag lärde mig mera under den här lektionen än vad jag har gjort under dom här veckorna".
Slutade skolan vid 14. Då gick jag hem och satt vid datorn/pluggade lite.
Vid 16:30 gick jag hem till min syster och hon bjöd på mat. Efter de rusade jag och mamma hem och hon hjälpte mig med pluggandet som hon har gjort hela denna kväll. Tackar! Imorgon har jag provet och jag känner mig rätt så säker på detta nu, fast har en aning om att jag kommer få hjärnsläpp som vanligt...

Imorgon har vi tre lektioner på förmiddagen, sedan ska vi ner på stan och se på någon teater!
Ännu skönare dag imorgon alltså.
God natt!


Godnatt hälsning

Nu säger jag god natt. Har varit hemma hos min syster och ätit kanelbulle eftersom det är kanelbullensdag idag!
Gosade också med Vendela, brottades med leo och var hans polle. haha.
När jag kom hem började jag med so'n igen. Så tråkigt så jag dör. Längtar tills onsdag kväll när provet är gjort..
dock måste jag plugga på engelskan mer då eftersom engelska provet är på fredag.
Har också fått reda på att vi har prov i 3 veckor framåt, drygt som tusinge. men men... överlever nog! får hoppas på de iallafall.

Nu ska jag stänga av datorn och lägga mig i sängen istället. Somnade vid 1 igår och var super trött imorse så måste somna tidigare ikväll. Dock är klockan redan 23:10 men jag får skynda mig, så kanske jag somnat innan klockan slagit 00:00.

SÄNGEN KALLAR!
god natter

Måndag

Slutade skolan 15:15. Spanska sista lektionen som var väldigt seg.. som vanligt. Lille(våran lärare) har någon emot mig och malin. Alltid när några andra tjejer pratar så kollar hon alltid på oss, alltid.
Aja, skit samma. Hon är en sur tant iallafall.

När jag kom hem tränade jag lite spanska glosor och sedan började jag lite med maten tills mamma kom hem. Eller stekte bacon, som är sååå svårt.. haha inte. Men jag är fett med grym på det iallafall höhö.
Nu ska jag tralla iväg och hämta vatten, sedan sätta fart på pluggandet! Låter ju dunder roligt!

Kramar
Ha en bra måndag!


Dagens outfit 4/10


22:29

Nu sitter jag här och har för ca 1timme sedan varit ute och gått med Ems. Vi har alltid så mycket att prata om när vi är ute och går. Både roliga och tråkiga saker..

Emma hoppar in i en buske och jag trodde att de var någon som drog in henne där. Jag höll allvarligt på att dö, haha! Emma säger "Nu vet jag hur du skulle ha reagerat om någon drog in mig där på riktigt.. lägga dig på backen!"
hahah, nä knasiga brudar på hög nivve... vi såg även fladdermöss som höll på att skrämma skiten ur oss.

När jag kom in (21:15) åt jag äppelpaj och drack te.
Nu ska jag antagligen snart sova. Eller det blir nog om ett taaaaaaaaag.
God natt säger jag nu iallafall!


SÖNDAG


Bilden är från igår.. men saken jag vill få fram är att jag gillar choklad.

Nu är vi tillbaka till den sega söndagen då man vet att man ska gå till skolan dagen efter..
Har iallfall pluggat nu på dagen och snart drar jag mig hem mot pappi ett tag.
När jag kommer tillbaka hem till mamma ska jag plugga lite engelska glosor. Vi har liksom ca130st. Roliiiigt va.
Får se vad som händer senare. Men ska iallafall ta en promenix med Ema vid 20:00 ikväll. Det blir nog dagens höjdpunkt! hihi.
Vi hörs nog senare! BYE!


Fredagsmysiii♥


Ett gäng underbara tjejer

00:21

Sitter här kissnödig som jag vet inte vad. Har varit det ett tag nu också, men orken till att resa på sig och gå 10 meter till toan finns liksom inte.. haha.
Isället sitter jag och pratar med min roliga vän FisJohan! Trevligt värrre!

Hörde den här låten på radion idag och tillslut så hittade jag den på datorn också!

Skolfotot


...På klassbilden ser jag ut som svampbob FYRKANT...

LÖRDAG

Denna lördag ställde jag klockan på 9:30. Gick upp och åt frukost, sedan gjorde mig iordning.
Vid halv12/12 åkte jag och mamma till hälla för att lämna tillbaka en tröja som hon köpte i london. Själv passade jag på att
köpa träningskläder(se bild), tights&läggnings. Kom hem vid tre. Då stod pluggning på schemat! engelska och so..

Och nu sitter jag iallafall här och chilledillar. Har fått lite ont i huvudet av all pluggning, haha.
Vi höres!

H&M: sportbh: 149:- fleecejacka: 249:- tights: 299:-

Dagens outfit 2/10


Ni får ståut med suddiga bilder. Nu ska jag plugga, puss!

FREDAGSKVÄLLEN

Igår hann jag inte skriva. Jag och mamma trodde att datorn skulle börja brinna så att fick lov att skynda mig att stänga av den och sen hann jag inte sätta på den.
Jag träffade iallafall tjejerna vid konsum och där köpte vi gottegrejer. Sedan vidare hem till mig där vi kikade på Idol. Under kvällen bjöds det på äppelpaj och vaniljsås som Malva tog med sig. Charader (eller hur det stavas) stod också på spel, haha!
Vid halv 1/1 tiden gick de hem. Som vanligt, ni är underbara! Tackhjärta

Pluggpause

Nu tar jag det lite lugnt med pluggandet och käkar banan istället haha.
På datorn händer det inget roligt eftersom ingen är hemma mer än mig(?) eller jo! nu skrev min bvän emma till mig. Hur underbart som hellst!!!

Förresten.. är det någon som vet om 50-ören inte finns längre?? tror jag har missat de..
Men det är bara bra att de försvinner för de är inge kul att ha plånboken fullt med små mynt.

Det var allt för mig! Hejhopp!


FREDAG 10:13

Nu är jag vaken. Gick upp 9:15 faktist, ställde klockan, trött som tusinge. Har nyss ätit kräm. Göttit! Snart ska jag gå och mysa upp mig i soffan med en kopp te och so boken!
Låter det som en lysande plan eller? Nej kanske inte, men blir tvungen iallafall... 

HJÄLP! Någon som är bra på bloggdesign här på blogg.se eller bra på att göra header? 
Har ni lust att hjälpa stackars mig? Har tröttnat min blogg så himla mycket och bättre än det jag har nu kan jag ej göra.
Så ligger läget till. Släng gärna in en kommentar om du kan rädda mig! :-)

Hoppas ni får en fin förmiddag!
Hej så länge.


RSS 2.0