underbar lördag

Malin var med mig och emma igår. Vi åt spicy och köpte godis på hemmakväll. Sedan drog vi hem till mig och pratade massa strunt. Vid elva tiden drog mallan hem och jag och emma fortsatte. Idag vaknade vi rätt tidigt, så vi låg kvar i sängen ett tag och segade.. sedan var det frukostdags! Efter en stunds chill på balkongen tog vi på oss skorna och trallade iväg till coop extra för jordgubbsshopping. Sedan tog vi med oss gubbarna till vattnet för lite stek och mys i vårsolen. Massor med prat och radio blev det också! Efter någon timme i solen drog vi oss hemåt för lite korvätning,he-heeee.... När Emma sedan åkte hem med sin kära moder så hängde jag med pappa och biggan till fiket vid hamnen. Glass och latte,det är grejer det. Sen fortsatte vi våran promenad till stan. Nu är jag hemkommen från en springtur också. Magen ropar på mat. Hörde något om lax från köket, mums!

lovet har börjat

Nu är det fredag och mitt lov har äntligen kommit. Överraskade mig själv med att ställa klockan på halv nio för att sedan gå ut och springa i det härliga vädret. Fick en stor och strålande sol över mig- varmt! Klocka är snart halv elva och jag har nyss kommit ut ur duschen. Känner att mina skavsår börjar komma fram efter promenaden med Emma igår...känns väldigt skönt må säga. Nej, nu ska jag slänga på mig lite kläder och mascara, sedan vet jag inte vad som händer... vad ska jag äta???? Hmm. Vid två tar jag bussen hem till min syster, ska vara barnvakt till gullungarna! Sedan följer Emma med mig hem, mat på stan är det som är planerat. Ha en bra fredag i vårsolen!

Gårdagens outfit


Igår kväll hade jag och min klass disco för F-6. Vilket drag alltså! hehee. Kom hem runt halv 11 tiden.

Nu börjar jag känna av förkylningen igen, skoj skoj... Äsch, bara jag inte får feber så är allt lugnt.
Ikväll, eller vid 4 tiden, ska jag och mamsi åka hem till min moster för tjejmys där. Slaggar över också. MYSLÖRDAG helt enkelt.

BIKBOKomg! snygga grejer!

RSS 2.0